Louies Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arkadaslar bir program arıyorum apple kullananlar bilir Iphoto tarzı bisey direk resimleri belirttiğim klasörden kendi güncelleyecek ben içine attıkca güncelleme yapacak ve facebookla bağlantılı olucak yani resmi secip facebook logosuna tıkladığımda direk hiç ugrasmadan facebook hesabıma upload edecek bir yazılım arıyorum windows için varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 picasa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 picasa bildigim kadarıyla kolaj falan yapmaya yaramıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yapmaaa. fail olma... picasa da iphoto gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 son versiyonda yüz tanıma felan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 user-friendly gif yapma programı tavsiye edin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 User-friendly değildir muhtemelen de, alıştığım için rahat geliyo bana. Gogo Photoshop CS4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abov! adam GIF YAPMA PROGRAMI dedi. öldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar