nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Her maç günü bir maçı serbest kanalda yayınlaması şart değil miydi? 2 haftadır deplasmanda içerde tüm maçları onlar veriyor. En azından geçen sene deplasman maçlarını rahat izliyorduk. UEFA'nın bu konuda yönetmeliği vardı sanki ücretsiz de izlenebilsin diye. Neden böle yapıyorlar bu sene? O yönetmelik mi değişti acaba? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nedankoya yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yoksa piramit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bence fena fikir diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 la niye halk için yayınlasınlar.boşuna mı par averioz dsmarta ayda 30 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sene 2010 hem internete hem dsmarta para veren insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oh sırf su dsmart için sevindim takımların elendiğine keşke beşiktaş flnda elenseydi.. Digitürk gibi değil tek olayları maç resmen zorla aldırıyorlar ama inatlada almayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hakkaten Aydın Doğan'ın içinde patlasın bu skorlar ahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 d-smart gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dsmart gg de, lig tv nin kol böreği ne öyle ya? gecden sene 24 lira veriyoduk ayda, bu ağustosta 72 lira çekmişler sadece. neymiş efendim kampanya bitmişmiş. kim üye olur abi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dsmartın olayı sadece maç mı ? digiturkten daha çok hd kanalı var ve iyi filmler veriyor. digiturk kullanıcılarının cogu digiturkten şikayetçi.sadece ligtv var başka bir olayı yok dsmart fiyat olarakta kalite olarakta digiturkten daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dsmart defteri kapandı artık. beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dsamrt'a bi kere verdim 300tl gayet mükemmel hizmet aldım 3yıl falan oldu sanırım ne zaman çıktıysa işte dsmart. Digiturk takılalı 1 ay olmadı daha tvden soğudum yemin ederim.ek çanakla dsmartı da bağlayacağım artık bu hafta hallederiz herhalde onu da maç dışında gogo dsmart olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 internette beleş izleniyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bu DSmart internetten tek maç satıyor mu 5-10 TL ye falan ? Akşam GS- Liverpool maçını izlemek istiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 D-smart çakallık yapıp hazır Galatasaray taraftarı gazken ve takım Avrupa'ya katılamayacakken şu Liverpool, Inter, Real maçları için paket satsa para kazanırdı. Batacak adamlar zaten yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ulan bendede dsmart vardı ama taşındığımız yerde kullanılmıyormuş :( ayda yılda bi boka yarayacaktı onuda kullanamıyorum :( digiturk ede kafam girsin.süper lig neysede adamlar yüzünden ingiltere ligini izliyemiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dsmart nereye batıyor ya herşeyi illa futbol olarak bakmayın.dsmartın diğer kanal olaylarından daha memnunum ben.digiturkten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 9.90'lık paket kullananlar okumasın Abi tüm kanalları açtıracak bütçe ayırıyorsan Digiturk Avrupa'nın sayılı platformlarından keza HD'si de mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Avrupanın sayılı platforumu neye göreymiş D-Smartın izlenecek kanalı bariz daha fazla en azından ben ve tanıdıgım çogu insan öyle düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 valla bende digiturkte var dsmartta var.memnun değilim digiturkten o yuzden sadece ligtv paketine indirdim dmsartta full paket gayet iyi lurielin dediği gibi ben daha digiden memnun olan adam çok az gördüm.herkesin bi şikayeti var dsmarttan genelde fakirler şikayetçi avrupa maçlarını izleyemiyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben saydım ona göre. Yok ben araştırdım baya, gerçekten öyle çekemeyen anten taksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi ne farkı varki dsmartın :P daha fazla kanal dediğiniz yarısı arap kanalı zaten dsmarttakilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 digiturkun son halini bilmiyorum ama hd olarakta daha fazla kanal vardı sanırım abi ztn o tirabzon tvler falan izleyen yoktur onları fazla kanal var diye saymayın dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar