Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 versinler stream yapacagiz abi normal esl turnuvalarindada herkes evinden oynuyor ama eslin her zaman streame var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yapsınlar o zaman bir kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkadaşlar ilk turlarda observera izin olmadığı için maçlarda sunum olmayacak. Ama replayler düştükçe ben size yorumlu anlatmaya çalışacağım. http://www.livestream.com/berzerger bu adreste bulursunuz izlemek isterseniz. tabi öncelikle ilk maçların bitmesini beklicez ki replayleri alalım. Türkiye'nin en büyük sc2 olayı şu ana kadar. Önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 vendetta ve venom çekilmişmi şimdi abi nedir son durum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 benim replayler koyuldu bile ama anlatıma gerek yok :d kendilerini anlatıyolar zaten. 20 dakka sürdü 2 maçın toplamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 knox said: vendetta ve venom çekilmişmi şimdi abi nedir son durum :S öyle olmuş galiba 2 si de offmuş ikisinin de rakibi bay geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 şikeeee var aloooo sadggeas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 elendim malasef turnuva stresiyle kötü oynadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hmm vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Yari finaller TD)BLooD 2-1 Hwa|fevax TD)DarviN 1-1 Harris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 final yarin aksam 21:00da TD)BLooD vs Harris gosubet acicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 3-4 maçları seneye başlıcak inş.darvin paşa nerdeyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çok çirkin bi üçüncülük maçı izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kirlenmiş hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tunca said: kirlenmiş hissediyorum kendimi aha. banelinglerle öndeki seti kırdıktan sonra cannonla uğraşmayıp doğrudan base e girsen gg idi. 10 zergling vs 8 işçi filandı adamın gatewayi yoktu mobile force u yoktu. oyun büyük ölçüde senindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.td-gaming.com/web/index.php?option=com_content&view=article&id=53:iem-turkey&catid=8:rocket-stories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 cok tyedirgin oynadın. ilk macta neden raht rahat expadn etmeyip kasıldın mesela hiç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 başarılı organize ettiğimize inanıyorum turnuvayı.streamın önce alınmamasının sebebi ise turnuvada cok fazla TD oyuncusu var idi ve ben hakem idim.Herhangi bir söylentiye mahal vermemesi için obs ve stream aldırmadık.Yarın final maçınıda başarılı şekilde organize edip tamamlamayı arzu edıyorum.Desu sanada teşekkür ederim streamın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ne demek her zaman. elimden geldigince zamanım olduğunca türkiyede yapılan herhangi bir turnuvayı sunmaya hazırım. yeter ki izleyen - isteyen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Cuce said: cok tyedirgin oynadın. ilk macta neden raht rahat expadn etmeyip kasıldın mesela hiç alamadım. ben de anlamadım sdfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 eh iste bizim oyunlar diger avrupa ulkelerinde oynanan oyunlara gore 1-2 gomlek daha kalitesiz ama zamanla daha ileriye gider bu tur organizasyonlar oldugu surece kzanana gz gerikalanlara katılıp bole bi organizasyonu destekledikleri icin thanks special thanks to desuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 en güzelleri bizde olacak, hepsini dövecez. lanet olsun nerden bulucaz türkiye liglerinin streamlerini diye ağlıyacaklar. en sonunda careyi aralarında para toplayıp türkiyenın yurt dısı hatlarını ug etmekte bulucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Turnuvaya kayit olupta gelmeyen arkadaslar bi dahaki event e uye edilmesin , hala bu tarz ego olaylari oldukca bu komiteden bi bok olmaz. Desuya stream icin tessekkuler , herkes ugrasmaz valla. Ayrica yogun msg trafiginde cvp veremedigim , yada beklettigim arkadaslardan ozur dilerim. Adminlerede ayrica tesekkuler , yardimci oldular her defasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ya herkes bi ego meselesinden bahsediyo ben olayı hiç bilmiyorum biri özel mesajdan kısaca mevzunun ne oldugunu anlatabilir mi :D çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biri carrier basmıs digeride kızmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar