Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Battle.nete baglı olmaması lazım ki main accountuma transfer yapabileyim veya nasıl yapılıyor baglı iken izahati lazım :P Gear çok sorun değil ama iyi ise daha mutlu olurum. Satan varsa bi ÖM plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Vallahi battle.net e bağlı olmayan bir karakter zor be olsa da ben de alsam bir druid çok istiyorum. Druidi o kadar çok seviyorum ki çok seviyorum işte hadi bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Battle.nete bağlı ise transfer yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 soyadı tutması lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abso veriim sana benim accountu sende bana varsa warrior ver anlasalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Warrior yok ya bende. Du bakalım benim banlanan accountu geri alma kulislerine başladım geri alırsam rogue sıkıntım bitecek :P Olmado 70 rogue kasacam benim ama cidden kasması çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 baba kasılıyo valla yaa troll rogue kas çok şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ruhum daralıyor artık kasarken valla. Birde 80 oloacak ona item kasması falan uzun iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Warrior yok ya bende. Du bakalım benim banlanan accountu geri alma kulislerine başladım geri alırsam rogue sıkıntım bitecek :P Olmado 70 rogue kasacam benim ama cidden kasması çok zor geliyor. eger beraber kasalim dersen ceviririm horde a chari ay basinda.. net.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar