Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Selam, Azerbaycan'a dışarıdan laptop sokmak istiyorum da ( amazondan alıcam ) gümrüğe takılır mı acaba diye endişelerim var. http://www.az-customs.net/en/zakon.htm Burada onunla ilgili bişey bulamadım :( Daha önce bunu yapmış olan var mı? Help pls =) Teşekkürler; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 azerice olur o laptop windowsu bile "hoşgelmişsen qurban" diyte açoılır şifreyi girmek istediğinde "mene siktipte gir" diye yazar ama en güzeli kapanırken "kompüter şimdin düşmektedir" demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hmm 1000 doların altına sorun olmaz diye bi yazı okudum, en iyisi açıp sormak aslında ama açıp sorarsam adım kayıt altına alınır başka yolları deneyemem diye korkuyorum. hehe yok azerbaycan'a sokucam, amazondan alıyorum yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu arada postayla mı gelecek yoksa birisibnin vlaizinde mi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 haydaaaa laptop gelemıyormus buraya :s neden ya :( postayla, peki bu işler tr de nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu arada vben azerbaycandan türkiyeye sokmak istiyorsun diye anlamıştım onun için azerilerin kendi gümrük mevzuatına bakman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 amazon non-us bölgelere elektronik göndermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Noel_Baba_In_Red said: azerice olur o laptop windowsu bile "hoşgelmişsen qurban" diyte açoılır şifreyi girmek istediğinde "mene siktipte gir" diye yazar ama en güzeli kapanırken "kompüter şimdin düşmektedir" demesi ashfuasfh iimis bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar