SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ona buna karşıt topicler (dalga ve aşağılama amaçlı) açarak aslında siyaset yapmış oluyorsunuz ? discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 en azından milletin ciddi biseyler sormak icin actigi topicleri sacma sapan trollemekten iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 benim nuri vs huri topicim kitlenmişti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ...inanılmaz mantık hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 SevimliEjderha said: ona buna karşıt topicler (dalga ve aşağılama amaçlı) açarak aslında siyaset yapmış oluyorsunuz ? discuss evet yapıyoruz ne olacak? beğenmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sevimliejderha ne ya hahaha, sevgilinizin yatakta, bazı organlarınıza taktığı isimleri nick olarak kullanmayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 LOLOLLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nasil siyaset oluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 TenekeAdam alşıklıyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: sevimliejderha ne ya hahaha, sevgilinizin yatakta, bazı organlarınıza taktığı isimleri nick olarak kullanmayın beyler. /thread (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yetersizler doldu :) mission successful reward : 20k exp 13g25s45c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 vay övgü dolu tepkiler almışım, unutmuştum aslında demin hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gençler apolitik değilmiş işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: sevimliejderha ne ya hahaha, sevgilinizin yatakta, bazı organlarınıza taktığı isimleri nick olarak kullanmayın beyler. bence sen öyle yapıyosun noldu bey yoruldun galiba teneke şey seni falan yoksa yanılıyormuyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tenekeadam said: sevimliejderha ne ya hahaha, sevgilinizin yatakta, bazı organlarınıza taktığı isimleri nick olarak kullanmayın beyler. buradaki hatanın mantık hatası olmadığını varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar