lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bi süre sonra söküp gerekli gördüğün herşey gereksiz gelecek çöp gelecek ... o parçaları birleştirip bişii elde edebileceğini düşünürsün hep ama aslında sökmesen daha işlevsel olacaklardır..... ben daha çok motorlarla ilgilenirdim mesela ufak motorlardan araba su motoru ,konuşan robot felam yapardım. tübitak serisinin hepsini toplu halde almıştım onlarda baya etkilediydi beni ....
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben normal küçük elektirik motorlarını su geçirmiyen motorlara çevirmeyi çok severdim mum ve gres ile:) ehuehe[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ilk başta jelatinle kapliyacan sorra mumun eriyip içinde açılmış bulunan oyukta eritmiş olduğun muma bandıracaksın yoksa mum motora kaçar zarar verir.... :) et konulan suda batmayan kaplara delik açıp ucunu sarkıtcan aşağıya bide lego perveneyi uhuyla yapıştıracan motora düğme düzeneği kurcan bide at küvete oyne ... duşta sıcak saatlerin habercisi :) sende biliyosun bu işi [Bu mesaj darkwingduck tarafından 17 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 AHAHAHHA AYNI LEGO PERVANESİNE KADAR AHAHU! Yannız ben jelatin kullanmazdım mumu motorun içine karıştırmadan deliklerine damlatırdım hafiften sonra donmasını bekler tekrar tamamen muma batırırdım (içine dolmazdı böylece) basınç dışarı kaçmadıı için su girmezdi:) sonra etrafına bant sarardım bardağın içinde tuz muz karıştırırdım:D[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 valla bi ara 20 30 tane motor vardı hepside güzel:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eskiden bende yapardım öle şeyler sonra baydı sanırım heh
gordon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Valla 4-5 sene öncesine kadar acayip derecede merkalıydım herşeyi sökerdim(yani genelde bozulmasını beklemezdim) oyuncakları falan sonra onların parçalarında lego veya k-nex lerle değişik aletler yapardım çok gülse olurdu ama işi geliştirmek isteyince ailemden de destek falan alamayınca yani bana malzeme destekleri olmayınca tabi bıraktım ama hep içimde kalmıştır keşke devam etseydim.. gerçi o parçaların ufak bir kısmı yatağımın altında hala ama birşey olmaz artık onlardan.. aah ah acım çok büyük[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben şu aralar en çok tahtacılıkla uğraşıyorum çok seviyorum ya tahta ile birşey yapmayı hastasıyım onu elektirik ile desekliyorsun aha sana icat[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ne alakası var lan nubilik ile ben şuana kadar şu cihazlar hakkında öğrendiğim şeylerin %90 nını cihazları söküp karıştırarak parçalarının nasıl çalıştığını öğrenerek öğrendim hiçte boş bir iş değil araştırmacı olan herkez bilgili oluyor yoksa kütük gibi hiçbirşey bilmiyen "gavur yapmış çalışıyo banane?" şeklinde tepki veren birisi mi olmak lazım? hep gavurmu yapıcak?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Chemical, 17 Ağustos 2004 03:08 tarihinde demiş ki: araştırmacı olan herkez bilgili oluyor yoksa kütük gibi hiçbirşey bilmiyen "gavur yapmış çalışıyo banane?" şeklinde tepki veren birisi mi olmak lazım? $ahsen $uan ben öyle tepki veriyorum. said: Chemical, 17 Ağustos 2004 03:08 tarihinde demiş ki:hep gavurmu yapıcak? belki ilerde yaparım/ız :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gayette süper bir hobi bu şu an bazılarına boş gelsede faydalarını o kadar çok görceksinki. Ama lise 2 oldun galiba biraz derslerede önem verde lise 3 ün sonunda iyi bir üniversitede bu hobini destekliyebileceğin bir bölümde oku.[signature][hline]Alma? Mater?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben alırım sonra onları birleştirip başka bişi yapmaya çalışırım :D
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 güzel gözüken parça varsa bozuk şeyin içinde sökerim. mesela geçen sene eski cep telefonunun devre kısmını kesip anahtarlık yaptım, elektronik görünüşlü bi anaharlığım var :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kender ruhumdan kaynaklandığını zannediyorum ki ne bulsam lootluyorum.... Ama soruna cevaben söyleyeyim: Tabii ki.. mesela şu anda yanımda 2 tane 16MB'lık bir tane de 8MB'lık EDO RAM duruyor.[signature][hline]
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben bi keresinde buragonun o büyük arabalarından uzaktan kumandalı bi araba yapmayı düşünmüşdüm ama arabalar ağır olduu için onlara yetecek motor yoktu elimde vazgeçtim[signature][hline]
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ben de çok severim bozuk aletlerden parça çıkarmayı. Eski bilgisayar şu an parçalanmayı bekliyor. :) [signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. Eeee, doğru söze ne denir. [Bu mesaj nightstalker tarafından 17 Ağustos 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 elektrikten anlamam yanmayan ampule bile dokunamam çarpar diye o derece siz düşünün :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kucukken kablolari soker motorlari alir ikide plastik yapistirir el fani yapardik heh sonra atardim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ah hah! çok severim öyle şeyler kurcalamayı.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Öne çıkan mesajlar