matama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hizdan pek korkmuyorumda, motordan korkuyorum, iki tekerlekli aletin ustunde 200 km hiz bana mantikli gelmiyor neyse soyle bir alet buldum ikinci eli 10 bin sifiri 15 bin lira falan kullanmis olan varmi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-mp3-250-mp3-250-ie-piaggio-albayrak-tan/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 al bi vespa tıkır tıkır dolaş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 @matama buna vereceğin para ile git dragstar al. en azından hatunlar karşısında karizma dibe vurmaz 3 tekerli motor mu olurmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ilk defa görüyorum bunu ama garip bir şekilde beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bunun 2011 de hybrid'i cıkıyormuş ama benim tavsiyem vespa. gts300 super olabilir sıfır fiyatı 7000euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Aldığın günün akşamı satarsın. Motor desen motor degil, araba desen araba degil manasız birsey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Artı manevra kabiliyetinin motorsiklet kadar mı? Sonuçta viraj alırken motoru eğime göre yatırma diye bir şey var mı bu 3 tekerli taşıtta? Hayır yoksa eğer o eğim verme yalan olur sürerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 motogp mi abi bu, ne eğmesi, dümen döndüğü kadar dönüyodur işte. yolda gördüm ben bundan, çok çirkin bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abi öyle diyosunda scooterda bile o eğim verme olayı var. Misal hondanın activa sı ile bisan nın scooterına daha bugün bindim. Bisan da viraj alırken yusuf yusuf oldum, takoz gibi yatmıyor meret. Hani bu yönden önemli yoksa 100 le giderken dizini hafif yere sürttür adetttendir demiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 manevra kabiliyeti yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 vaaay baya yatıyomuş lan, iyi yapmışlar tekerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 manevra kabiliyeti cok yuksek ben scooter dan falan cok korkuyorum kardesim, iki tekerlek bana korkutucu geliyor suna bir alisayim gecerim iki tekerlegede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi iki teker korkutucu geliyosa bu da korkutucu gelir bir süre sonra, bence motosiklet falan alma o fiyata ikinci el bi araba bak çok lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 su araç motordan cok daha güvensiz geliyor bana. biraz tehlikeli bir an olsa istediğin kadar bu aleti yatirabilecek misin? Ne bileyim böyle takla atcak gibi duruyor. aquila said: motogp mi abi bu, ne eğmesi, dümen döndüğü kadar dönüyodur işte. yolda gördüm ben bundan, çok çirkin bişey. Demişsin abi de. Motosiklette 20km/s hızın altında giderken gidon çevrilmez. Mesela sağa döneceksen sağ gidonu hafifçe ileriye ittirdiğin zaman şak diye motor sağa dönmeye başlar. Özellikle yüksek hızlarda gidonu döndürmeye çalışırsan motora zarar vermekten başka bir işe yaramaz ve asla istediğin gibi de dönmez motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 iğrenç bir şey abi bu alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Aletin yatma konusunda falan bir sorunu olacağını sanmıyorum, sorunu olsa şirket çıkartmaz zaten motoru. Ancak görüşünüş olarak çok çok iğrenç. Böyle motor mu olur lan. Bu fiyata çok güzel scooter lar alınır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Eralp said: abi iki teker korkutucu geliyosa bu da korkutucu gelir bir süre sonra, bence motosiklet falan alma o fiyata ikinci el bi araba bak çok lazımsa. paticike hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Eralp said: abi iki teker korkutucu geliyosa bu da korkutucu gelir bir süre sonra, bence motosiklet falan alma o fiyata ikinci el bi araba bak çok lazımsa. talihsiz bir yorum olmuş dfvbdfbdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ikinci ek 67 mustang filan alabilir. 69 muydu lan yoksa, her neyse o mantıkta bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Selam, Trafikten bir nebze olsun sıyrılıp kısa mesafeleri daha rahat almayı niyetlediğini düşündüğüm birini, otomobil alması konusunda yönlendirme yapmak -hele ki bir otomobili zaten varken- ne derece doğru? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Cons said: Eralp said: abi iki teker korkutucu geliyosa bu da korkutucu gelir bir süre sonra, bence motosiklet falan alma o fiyata ikinci el bi araba bak çok lazımsa. talihsiz bir yorum olmuş dfvbdfbdfv eyvah ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ahaha tamam olayın failliğinin şimdi farkına vardım :D tamam ezin tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 2. el bakıyor ama motorcunun hiç mi suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar