Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bas gitar teli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün fender jazz bas gitarıma tel almayı planlıyorum. Büyük ihtimalle Taksim'e gideceğim, yani oradan alacağım. Beni uzun süre idare edecek güzel bir şey arıyorum. Elixir düşünüyorum ama var mı böyle elixir'in güzel modelleri?
Mesaj tarihi:
Elixir'in nanoweb coatingleri guzel, Dean Markley Blue Steel serisi var, kalinligi artik tabi ki kendine gore sececeksin de, bunlar gayet uzun omurlu teller, gerek bass gerek gitar olsun, ben sahsen gitar versiyonunu 2 ay sureye kadar kullanabiliyorum degistirmeden, acikta duruyor su sicakta, caldiktan sonra silmiyorum, ki siklikla tel degistiren bi adamim ben yani.
Mesaj tarihi:
Eski gitarımda Dean Markley Blue Steel kullanmıştım ve beni yaklaşık 2 sene götürmüştü, gayet memnundum yani ama bu sefer herkes elixir elixir diye başımın etini yediler bir de onu denemek istedim. Bir de gitar çalarken ellerim çok terliyor, ona çözüm olarak, elixir serisinden bir şey denemek istemiştim.
Mesaj tarihi:
elixir kullandım ben
hatta kaynatıp kaynatıp kullanıyordum param olmadığında bazen :)
tabi 2 3 kaynamadan sonra cırtlıyor açılıyor tellerin arası hiç bi işe yaramıyor ama alet güzel tınısı ve benim parmaklarımın hoşuna gidiyordu.. ha başka telde denemedim o da ayrı
Mesaj tarihi:
madem kaplamalı tel alıyorum bari renkli kaplamalı alayım diyerek şöyle bişey almıştım. paypal ile ödeme yapıyorsunuz, adrese yolluyorlar. gayet güzel, beş telli set hala takılı duruyor. başka firmalarda renkli tellerin bas olanını pek bulamıyorsun. tellere vurduğum kısım hiç pena kullanmasam da bir senede aşındı ama kıyamıyorum yenisini almaya, gitarı duvarda gördükçe eline alıp çalasın geliyor :)
Mesaj tarihi:
Elixir'in olayi zaten nanoweb kaplama olmasi.Kaynatincada o nanoweb portluyo direk. Ama 2 senedir elixir var diyosan, kaynatilir, zaten nanoweb falan kalmaz onda 2 senede.
Mesaj tarihi:
nanoweb kolay kolay telden ayrismiyo kaynasa bile, sadece tabaka aciliyo ve kir tutmaya basliyo normal tellerde oldugu gibi. Bana sorarsan kaynatsanda cok bi ise yaramiyo, gidiyo sustain falan.6 ay max ömru elixirinde.
  • Yeni Oluştur...