Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kendi çapında 1v1 turnuvası vol.1

BaaL

Öne çıkan mesajlar

maçlar hemen de olabilir, vaktinde de olabilir, olmaya bilir de,beli yarın olur belki bugün olur. beğenmiyen de ben çıktım diyip geçebilir. çok uzun süre beklettikten sonra rakipden hala ses yoksa karşısı kazanır vs. organizatör'e gelip bık bık eden her türlü elenir. turnuvanın kuralları bunlar efendim. oynıyacak olan rakibini bulup oynayabilir, bulamıyan da bize sorabilir, keza inyourmind'ın rakibi 15 dakika önce geldi ve şimdi kendisini arıyor oyunda. ama adam beklemek yerine OLMAZ BÖYLE ŞEY BEN TURU GEÇTİM diye gelip ortamı germeyi tercih etmiş .ne de güzel etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

maçlar hemen de olabilir, vaktinde de olabilir, olmaya bilir de,beli yarın olur belki bugün olur. beğenmiyen de ben çıktım diyip geçebilir. çok uzun süre beklettikten sonra rakipden hala ses yoksa karşısı kazanır vs. organizatör'e gelip bık bık eden her türlü elenir. turnuvanın kuralları bunlar efendim. oynıyacak olan rakibini bulup oynayabilir, bulamıyan da bize sorabilir, keza inyourmind'ın rakibi 15 dakika önce geldi ve şimdi kendisini arıyor oyunda. ama adam beklemek yerine OLMAZ BÖYLE ŞEY BEN TURU GEÇTİM diye gelip ortamı germeyi tercih etmiş .ne de güzel etmiş.

O zaman konunun başına yazardın tamam mı kurallar şu şu istemeyen gitsin diye.Bugün ben olmam başkası olur her sonradan yazan kişiyemi kuralları söyleyeceksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

Benim amacım öyle ortam germek falan değil.Arkadaş gelse dese ben gece 03:00 sularında online olacağım bekler misin diye sorsun CANIMI YESİN.Ama etrafa bakıyorum herkes kendi kafasına göre maç atmış birşeyler yazmış herkes kendi kafasına göre takılmış.Canımı sıkan bu oldu ki arkadaşın da dediği gibi yetkililerin ve sorumluların önceden ilgilenmesi gerekiyordu bununla.

yetkili yok. ne yetkilisi ? cidden bi yerden "sc turnuvası var koş" diye duyup mu geldin nedir. anlamamakta ısrar ediyorsun hala, 30 dakkadır oyunda rakibin bi git bak istersen. adamın işi gücü varmış akşam gelmiş evine. ben adamın telefonunu alıp ne zaman geleceğini mi öğreneyim sana ESL mi zannettin nedir.
kendini ispatlama yeri değil bu turnuva.

sorumlular ilgilendi, yazıldı 2 sayfa geride sonra 1 sayfa geride tekrar, idlerine bakıp charttan rakiplerinizi bulun, sonuçları baal ya da seele ye iletin dendi. budur. beceremiyorsanız bunu bırakın arkadaşım turnuvayı :) zorla mı oynatıyoruz.para da vermedin bi kaybın da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bu akdar rahtasız olduysan beklemekten ben geldimadam yok işim var 2 saate gelirim yaz buraya devam et işine.

hurra diye acc alıp turnuvaya girmişssin. burdan tanıdığın varmı yokmu bilmiyorum ama bu aramızda arkadaşca organzie ttiğimi zbir turnuva.

ne 32'iyi doldurmak gibi bi derdimiz var, ne süper oyuncular gelsin, ne herkez duysun prim olsun.

keyifle oyun oynamak istediğimiz insnaları teşvik etmeye calıştığımız bir organizasyonda gelip "adam yok bu ne bicim rezalet bu ne sacma organizasyon benım tur atmama lazım şimdiye kadar" dersen tabiki böyle cevaplar alırsın.

ps:dünki forum dediğinde bw kadar eski be
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

BaaL said:

O zaman konunun başına yazardın tamam mı kurallar şu şu istemeyen gitsin diye.Bugün ben olmam başkası olur her sonradan yazan kişiyemi kuralları söyleyeceksin ?

senden başkası olmaz, olan da elenir. kural soran da elenir, sormayan da elenir, yenen bile elenebilir. böyle begenirsen.
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

BaaL said:

Ben ilgilenicem konuyla.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

inyourmind said:

BaaL said:

senden başkası olmaz, olan da elenir. kural soran da elenir, sormayan da elenir, yenen bile elenebilir. böyle begenirsen.

Nalet gitsin ele beni.Rakip geldi bye geçin bana.Sanada bu zihniyetli turnuvanda iyi şanslar....
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

balon balonsuz meselesi değilde, turnuvanın ana fikrine ters olamsı durumun kötü o kadar.

balonludan kastım öylesine kendi aramızda casual oynama maksadıyla yaptigimiz turnuvaya sağda solda duyup lololpwnage modunda gelenler.yoksa eğlencesine oynayan adama bir şey demiyorum tabi ki hepimiz eğlencesine oynuyoruz,%50 klavye kullanamıyorum ben misal.scorch falan zaten fantazi build yapiyor.her gün oynadigimiz insanlar zati

bi de 200 puanla esl e girmek iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

çok salak 2 oyun sonunda (toplamda 10 dakika sürdü işte ikiside) rezil olup yenildim ;p haberiniz olsun yani asfdsafd kendi kendi rezilliğini afişe eden insan portresi işte benim ki de

oha arada kaynar dedm sayfa başı oldu kabak gibi..

http://sc2cup.space4you.eu/turnuva/index.php?page=grid&tid=3
sonuclar burda zaten kacamazsinnn nooooob :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...