ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Haklı gangren bence cumartesi eleme olur 2-3 gün ara ile maçlar oynanır. 2 Günde bitirmenin bir önemi ve acelesi yok dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yazın beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sc2 aşkı nelere kadir yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lig usulü çok uzun soluklu ve ciddi olur. bu kadar insandan çok fazla gelmeyen etmeyen olur lig maçlarına. o vakit 8 den sonra yaparak maçları, ctesi akşam ilk tur. pazar akşamı ikinci tur maçlar. ptesi akşam çeyrek final, salı akşamı yarı final ve final olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fixtür belli değil mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hayatımda ilk defa fikstür yazmama sebebiyet veren baala teşekkürlerimi iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fixtürü şuan çıkarabilirim ama seele php ile basitçe bir site hazırlıyordu turnuva için :d otomatik rakipleri belirliycek random,replayleri koymalık,stream maçları izlemelik falan ondan haber bekliyorum. olmadı çıkarıp koyarım birazdan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 e buraya koyun işte upload layıp bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 4lu grup yapıp BO3 yapılsa G ye kadar fln gidio grup baya bi katılmak isteyen var ama bunca insanın da aynı anda online yakalamak imkansız o yuzden en temizi prime time sonrası yani 20:00 dan sonrasında atıyorum Salı günü grup A B C D nin maçları olur E F G H den birileri refereelik fln yapar sonra ertesi gün diğer kalan grupların maçı olur toplamda 4 kisilik gruplar olduğu icin WWW yapan otomatik cıkıyor zaten, sorun LWL olursa 2 kişinin örneğin A grubu icin baal WWW fistan L baal a W xunn L visas xunn L baal L fistan W visas visas L baal L xunn W fistan olursa bu 3 kişi nası halledilcek =D tekrar kendi aralarında deathmatch tarzı bişey mi olur? gruplarda baya karışık olucak gibi o yüzden 2li eşlemeler ile doğu batı grubu yapılıp BO3 maçları ile ilerlemek daha mantıklı olur? Loosers bracket fln katarsak işin icine yani baya karışır gibime gelio ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 .693 karakter kodunu satıyorum beyler. arayan çok oldu, 5 bin euro dan başlıyor satışlar... salla.. komik olmayın ya, Star nickine 50k euro ne demek, Star nickinden 999 tane yaratırım her nick bi defaya mahsus alınmıyor öyle ne yazık ki, wow değil bu ki onda da serverdan servera fark eder zaten starcraftta da 4-5 tane farklı region var, 999x 4-5 region hesapla kaç tane Star alırsın. ki Star nicki de süper bi nick de değil, starcraft classicten beri sc aşığıyım hiç de süper gelmedi. bi de turnuva threadine sanki herkes almak istiyormuş gibi "baştan söyleyeyim 5k eurodan aşağı kabul etmem" filan. çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 friendlistinde 5 tane kız olan karakterimi satiyorum.avrupanın en iyi friendlisti seçildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tyrannus said: friendlistinde 5 tane kız olan karakterimi satiyorum.avrupanın en iyi friendlisti seçildi (tu) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 webspace araniyor turnuva icin php + mysql yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yer varda php sql kurup ftp/db erisimi ayarlamaya calisiyim.1 saat icinde burdan olup olmadigini soylerim. olursa pm atarim bilgileri sana selee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tyrannus said: friendlistinde 5 tane kız olan karakterimi satiyorum.avrupanın en iyi friendlisti seçildi Screwy ile WoW guildimizdeki kızların fotoğraflarını koysak, oyunu bırakır hayata küsersiniz arkadaşlar. VAY AK tayfasıyla paylaştık, dipleri düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yalan. VAY AK'den ayrılmak için bahane gösterdiler kızları, şimdi bizim gibi elit bir guilde nispet yapmaya çalışıyorlar, YEMEYİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arkadaşlar dünyanın yarısı kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kaçı güzel ve WoW oynuyor, önemli olan nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5054288,page=5 5. sayfada perşembe erkenden kayıt talebinden bulunmuştum eklememişsiniz son duruma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi turnuva sanki 10k para veriyor onlarca insan gelmiş turnuva var diye.birinci olana herkes friendlistinden 1 kız versin madem ödülü büyültelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody SenariouS Sarsuaki Mosquito inyourmind bordomavi Dennis cengznucel (nicki 50k euro ediyor) DeathWarrioR vayapp sleep arrius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 36 kişi saydım? öeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arkadaşlar turnuvaya girecek olanlar http://sc2cup.space4you.eu/turnuva/index.php şurdan 2 saniye üye olursa (mail vs gerektirmiyor) karakter adı kodu gireceğinizden kişileri bulmak kolay olacak, fikstürü direk hazırlayıp önünüze koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 steam de burdan, replaylar için de bi bölümcük olacak ufak tefek en azından forumdan sayfa sayfa gezip kafa karıştırmadan hallolur.fikstürü de çıkarıp koyucak random olarak. keza ben 16 kişi çıksa iyi derken 36 kişi oldu :d millet sc2 turnuvası arıyomuş da haberimiz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Lütfen Bnet nicklerini ve idlerini yazin millet mac yapmak icin aramasin sizi. sizde basklarini daha cabuk bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar