BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Seele , offical kendi çapında turnuva stream cisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 heyecan bastı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bir başlıkta konuşun lan lingler, güncelin içine ediceksiniz ortam şenlendiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bensiz törnımınt mı olur fantazi buildler fln yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca henüz oyunu bile almamış ama katılırım diyenler: aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 scorch said: bensiz törnımınt mı olur fantazi buildler fln yapıcam mercy ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Beni de yazın, Sondan birinci belli. İkinci kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 alırım hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bittersweet ve lyrent'i de ekler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll _noopy (galiba katılırım demek istedi) Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody (ben ekledim kendisi bişey yazmamış) tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca henüz oyunu bile almamış ama katılırım diyenler: aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 maç tarihleri : 28-29 agustos (ctesi ve pazar) olacak. ctesi akşam 8 den sonra. pazar günü de oglen 2-3 gibi başlanıp akşama bitirilir. fikstürü http://www.fixturelist.com dan direk oyuncu sayısı ve tek tek oyuncu adları vererek random yarattırıcam ordan görürsünüz siz de kimsenin aklına şüphe kalmaz. seele her maça referee olarak girme lüksüne sahip maçları (commentarysiz de olsa) stream yapacagı için. bunun dışında her maça gene playerlardan (ya da huun) 2-3 kişiye kadar obs olabilir (daha fazla olup lag olmaması açısından). bu arada belirteyim fikstür zaten yarın akşama hazır olur yarın oglen son katılım vakti oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben yoğum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 30 a yakın bi rakam olacağını tahmin ettiğimden, ilk tur,eleme maçları ve çeyrek finaller bo3 (2 kez yenen galip) yarı final ve final bo5 (3 kez yenen galip) şeklinde olucak. yarın fikstür çıkarıldıktan sonra pazar akşamı yarı final ve finaller olacagından, bu vakite taşırmadan,2 kişi kendi arasında konuşarak ctesi akşam maçı olanlar pazar oglene,pazar oglen maçı olanlar ctesi akşama maçlarını alabilirler, ve bunu da bildirirlerse tabiki iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll _noopy (galiba katılırım demek istedi) Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody (ben ekledim kendisi bişey yazmamış) SenariouS Sarsuaki tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca şuan için 28 kişiyiz. katılanlar bir de beni bnet'ten eklerse iyi olur. nick: baaluo character code : 675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende katılırım bu arada Mosqui [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben de katılmak istiyorum.ID:inyourmind cod:164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 beni de yazın. bordo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody SenariouS Sarsuaki Mosquito inyourmind bordomavi tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben post kasmıştım usta silebilirsin beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hayir simdi kasmissin post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar