Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kendi çapında 1v1 turnuvası vol.1

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Spartacusu tebrik ederim cok basarili bir turnuva cikardi. Bunun yaninda özellikle sleeep ve Sparcatus gibi efendi saygili insanlari tanidigim icin mutluyum. Tabiki bir takim aksakliklar olmustur bir hatamiz olduysa affola. Desu'yada burdan livestreami icin tesekküer ederim (Sanki 40 senedir bu isi yapiyor).

Turnuva agacinin son durumu.
http://sc2cup.space4you.eu/turnuva/index.php?page=grid&tid=3

Replayler gelecek buraya koyariz.

Turnuva Birinsici icin kücük bir süprizimiz var bunu ilerleye günlerde burdan aciklicam.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

su guzel turnuvadan cheese ile elenmek cok can sıkıcıydi benim acimdan. Patch gelsin diger turnuvayi ole yapalim bari

abi ilk oyunda pvp de base e canon atip exp ciktin alakasiz bir zamanda. 2. oyun cheese yemenin sebebi oyunu uzatmaya degmeyecek kadar kotu olman zaten.patch gelmesi cheese faktorunu degisteren bir etken olmayacak ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

toplam oyun sayim 30 deildi daha o maci yaptigimizda silverdaydim falan. Ben zaten farkindayim kotu oynadigimin 2 gun ustuste oyuna giremedim daha.

Kötusun uzatmadim ayri bisey cheesele tur gecmek ayri bisey. Buyuk ihtimalle cheese kullanmadan eleyebilecegin bir rakiptim.

Argumanin yetersiz. Gerek yoktu cheese'e.
Sosyal ağlarda paylaş

"iyi oyuncu cheese yemiyor, digeri normal oyuna layık değil" diye sacma bir argumana/genellemeye ihtiyacimiz yok. hic scout yapmadan early game parasini pvp de cannona yatiran ustune gidip sacma sapan exp atan bir oyuncu oyundan bihaberdir.100 tane de oyun atsan bayar,can sıkar. kazanamadiysaniz bunun nedeni yeteri kadar iyi olmamaniz. bu da gerekli tek arguman zaten.bunun disindakiler gereksiz, kimsenin umrunda olmayan kendinizi teselli mazaretleriniz.genelleme yapiyorum bu arada kisiye saldiri olarak alinmasin.bir de cheese e karsi olan yaklasiminiz da komik,bende bu turnuvada memphis den kro gibi 7proxy rax bunker reaper yedim zamaninda scout etmis olmama ragmen ama zirlamanin bi anlami yok yani. orda olacak cheese hep olmamasi icin ve "kaka", "pis" sifatlarini almasi icin bir neden yok
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof bazen yazılanları dogru taraflarınla okumuyosun.. kimse cıkıpta cheese olmasa agzına vururdum dememis.. adam kendi de demis cheese olmadan da yenerdin ne gerek war cheese e demis.. qq lamamıs "su pis kahrolası kaka herif cheese olmasa beni yenemezdi bla bla bla" dememis.. uzucu oldu demis gecmis bırakmıs.. sen bi de uzerine cıkıp ZATEN MACI UZATMAYA DEGMIYCEK KADAR KOTUSUN demissin.. hala bi de cıkıp "sen kotusun ben iyiyim onun icin macı 18dk yerine 5dk da bitirecek biseye basvurdum zaten yenerdim de ne gerek war aramızda oynarken yani hem bi de forumda da gelir boyle laf falan atarım ama bi de sonra laf gelince aslında kisisel gondermeler yapmak degil amacım derim" tavrında olman komik.. hatta ayıp..
Sosyal ağlarda paylaş

Proxy gate. At dibine bas zealotu, AI koy basına daha iyi abi.

Kankalar arasında yapılan turnuvada bad manner mı? Bad manner.

Yenen, yenilenin önemli olmadıgı turnuvada "LOL DEYMEZSİN Kİ EVEREST KADAR EGOM VAR" modunu açıp forumun suratına pms püskürttüğün için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ya gene okumuyosun daha anlatsak ne anlatmasak ne

bence sen okumuyosun

adam dioki ha cheese yapmısım ha uzatıp yenmisim ne farkeder dio,
tutupda foruma cheese yapıp yendi die yazı yazma geregi duyuyosu içinde bi ukte kalmıstır, benden iyi ama cheese yapmasına gerek yoktu ayaaanı kimse yemez, yazarsanda cevabını alırsın
kaldiki yenip yenilmek umrumdada degil dio yenen adam

millet basımıza cheese polisi kesildi, silver ligde 4 oyun atmıs
yenilince nie cheese yaptın die forumda duygu sömürüsü yapıo..

ha high lvl oyuncularda cheese yapıo, genelde onların yaptı daha kaliteli oluo, bazen adamın vakti olmuo erken bitirmek istio bazen oynayası olmuo eglenmek icin yapıo, kendini gelistirmek icin yapmadıgı kesin ama high lvl oyunlardada yapanlar var banada yapılıo, bende %70 yeniliyorum, ama daha bikere triplere giripde bu insanlar ne ya nie oynuyolar falan die gerilmedim, aksine o cheesedeki marine zealot microları daha cok hosuma gidio, keske daha sık yapsalar, yani benim baraks yeni bitmisken basime 6 tane lingin girdigini gorunce o gotun tutusmasının verdigi heycanı bide 30 tane dronea nuke yedirirken alıyorum,

burdaki olay direk yenilmeyi bilmeyen insanlar profili, kabul edio adamın ondan iyi oldugunu ama yinede cheese yapmasydın dio.. lafa bak.. belliki icinde bi ukte kalmıs 140 milyon vermis oyun almıs zealot basamadan oyundan cıkıosun
hersey zamanla
Sosyal ağlarda paylaş

Yasak dememiş ki kimse, gayet amatör heleley turnuvada, kabacca diyorum ben sadece.

Çünkü yenen ve yenilenin güya önemli olmadıgı turnuvada, oyunun zevkine tüküren şeyler yapıyorsun, cevabın kabahatinden büyük bro.

Yapmayıver madem yeneceksin, güven tam. Yenebileceksen bu kadar lamerliğe gerek yoktu yani.

Ve aglayanlar da biziz, yenilen adam tek postta "Ben üzüldüm" demiş, abartmamış da. Geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

su guzel turnuvadan cheese ile elenmek cok can sıkıcıydi benim acimdan. Patch gelsin diger turnuvayi ole yapalim bari

hala anlamayanlar var vingin kafasındakileri..
su msgı iyice okuyun

yani diyoki patch gelsin ( sanki patch cheese'i engellicek ) ozaman ben gosterrim size dio

dier msgda duygu somurusu ( abi benden iyi ama......... cheesee yapmasaaa ayaaaaaaaaa )

vingthor hatırlatta senle oynarken 30dk avans verelim, cannon atıp exp falan alırsın 4v4 taktiklerinle süper eglenceli olr
turnuvaya katılanlar zaten nie katılıoki seni eglendirmek icin varız biz aha
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:
adam dioki ha cheese yapmısım ha uzatıp yenmisim ne farkeder dio, tutupda foruma cheese yapıp yendi die yazı yazma geregi duyuyosu içinde bi ukte kalmıstır, benden iyi ama cheese yapmasına gerek yoktu ayaaanı kimse yemez, yazarsanda cevabını alırsın

bi kere tartısmanın nerden cıktıgını anlamamıssın bile.. cheese yapmıs yapmamıs bana ne.. "sen oyunu uzatmaya degmiycek kadar kotu bi oyuncuydun".. bu ne yani.. bu nası bi tavır lafımız buna
Memphis said:

millet basımıza cheese polisi kesildi, silver ligde 4 oyun atmıs
yenilince nie cheese yaptın die forumda duygu sömürüsü yapıo..

sen kafayı cok farklı yerlere koymussun aga.. duygu somurusu falan guldum surda

Memphis said:

ha high lvl oyuncularda cheese yapıo, genelde onların yaptı daha kaliteli oluo, bazen adamın vakti olmuo erken bitirmek istio bazen oynayası olmuo eglenmek icin yapıo, kendini gelistirmek icin yapmadıgı kesin ama high lvl oyunlardada yapanlar var banada yapılıo, bende %70 yeniliyorum, ama daha bikere triplere giripde bu insanlar ne ya nie oynuyolar falan die gerilmedim, aksine o cheesedeki marine zealot microları daha cok hosuma gidio, keske daha sık yapsalar, yani benim baraks yeni bitmisken basime 6 tane lingin girdigini gorunce o gotun tutusmasının verdigi heycanı bide 30 tane dronea nuke yedirirken alıyorum,

ladder ile paticik icindeki bir turnuvanın farklarını tek tek saymama gerek yok bence..
Memphis said:

burdaki olay direk yenilmeyi bilmeyen insanlar profili, kabul edio adamın ondan iyi oldugunu ama yinede cheese yapmasydın dio.. lafa bak.. belliki icinde bi ukte kalmıs 140 milyon vermis oyun almıs zealot basamadan oyundan cıkıosun
hersey zamanla

yenilmeyi bilmeyen insan profili falan yok.. biz begenmedik ortadaki tavrı biz savunuyoruz durumu yoksa vinghtorun gelip de bi yorum yaptıgı yok gordugum kadarıyla..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Memphis said:
adam dioki ha cheese yapmısım ha uzatıp yenmisim ne farkeder dio, tutupda foruma cheese yapıp yendi die yazı yazma geregi duyuyosu içinde bi ukte kalmıstır, benden iyi ama cheese yapmasına gerek yoktu ayaaanı kimse yemez, yazarsanda cevabını alırsın

bi kere tartısmanın nerden cıktıgını anlamamıssın bile.. cheese yapmıs yapmamıs bana ne.. "sen oyunu uzatmaya degmiycek kadar kotu bi oyuncuydun".. bu ne yani.. bu nası bi tavır lafımız buna

nerden cıktıgını anlamayan sensin son kez anlatmaya calısıcam
ilk mesaj vingthordan gelio;
Vingthor said:

simdi bole bi mesaj atarsan cevabınada hazırlıklı olucaksın, adamda diyoki madem yenilince forumda cheese die aglıcaksın neden yaptımıda soyliym dio ve ilk oyunda ne kadar kotu bi oyuncu oldugunundan hatalarından bahsedio ki haklı, ve ikinci oyunu uzatma geregi duymadım dio.. gayet normal..
keske turnuvanın adı Vingthoru eglendirme turnuvası olsaydıda, dediklerine hak verseydim
ama Vingthor ole msglar atıoki sanki cheese yapmasa cok güzel maclar olucaktı bole oyun kapısmalı gecicekti herkez eglencekti falan, oyle bisey yok anladıgım kadarıyla ama siz bunu anlamayıp, cheese cok kotu biz bu turnuvada cheese yapıp kazanan adama tepki koyarız moduna girmissiniz vingthorun msgları üstüne..
buda duygu sömürüsü oluo
gelellim ladder ile paticik turnuvası arasındaki farka;
ben bilmiyomuyum ladder ile paticik tur. arasındaki farkı?
orda anlatmak istedigimi anlayamıcak kadar algılarında sorun var, o yuzden sana tavsiyem bisey soylerken veya okurken 3-4 kere oku dusun, yetmiyosa 7-8 kere taki algıların gelisene kadar

screwy said:

Memphis said:

hersey zamanla

yenilmeyi bilmeyen insan profili falan yok.. biz begenmedik ortadaki tavrı biz savunuyoruz durumu yoksa vinghtorun gelip de bi yorum yaptıgı yok gordugum kadarıyla..

yenilmeyi bilmeyen insan profili falan var..
ortadaki tavrı siz olusturdunuz..
"vinghthor gelip de bi yorum yaptıgı yok gordugum kadarıyla"
lan olayı baslatan ilk yorumla insanı tahrik eden vinghtor,
cevabı alınca duygu somurusu yapan vinghtor
yani senin bisey gordugun anladıgın yok o yuzden hic yorum yapma daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

beyler şu anda sürmekte olan tartışma, saçma ile normal arasındaki ince çizgide duruyor. her iki durumda da gereksiz bir tartışma olduğunun farkındasınız.

yo ne alakası var peo, ben insanların olaylara bakıs acısının ne kadar yanlıs oldugunu gostermeye calısıyorum, yani idra terran op die aglayınca insanların kolaya kacıp onun yolundan gitmesinin, ne kadar yanlıs oldugunu gostermeye calısıyorum,
aynı ornek burdada var..
tek farkı biri iyi oyuncu biri kotu oyuncu
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim buraya yazan hiç kimse rekabeti üst seviyede tutarak oynamıyor bu oyunu.

cheese kızmak falan bence de yanlış -ki adamın buna kızıp kızmadığını da bilmiyoruz- ;ama bu yanlışı düzeltince başımıza nada falan kesilmeyecek bu insanlar. gene düşük seviyede, rekabetten uzak, eğlencesine oynamaya devam edecekler.

bu yüzden gereksiz buldum bu tartışmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

orda anlatmak istedigimi anlayamıcak kadar algılarında sorun var, o yuzden sana tavsiyem bisey soylerken veya okurken 3-4 kere oku dusun, yetmiyosa 7-8 kere taki algıların gelisene kadar

yani senin bisey gordugun anladıgın yok o yuzden hic yorum yapma daha iyi

bi kere hakaret etmeni hos karsılamıyorm tabi paticik ne yazık su soylediklerini hakaret olarak algılamıycak ve ceza yaptırımına gitmiycektir.. neyse

iki cumle arasındaki farkı cozmeni bekliycem:
cümle1: oyunu uzatmaya degmiycek kadar kotu bi oyuncusun
cümle2: hazırlıksızdın ben de bunu ön görerek böyle bisey yaptım

aradaki manner farkını gorebiliyor oldugunu umuyorum.

kimse burda NEDEN CHEESE demiyor.. kimse BENIM EGLENMEM GEREKIRDI AMA demiyor.. vinghtor bu sekilde kaybetmis olmanın uzucu oldugunu belirtiyor.. kesinlikle bi atar bi qq bisey yok.. gayet basit bi cumle.. "uzuldum".. patch gelince de cheese in zorlascagını dusunmus dogru yanlıs kim bilir.. benim su an kızdıgım nokta ve savundugum durum su.. hersey olabilir istersen gidip isci rushıyla yen istersen iceri bunker diz.. ama gelip burda boyle bi ego patlaması yapma..
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof said:

"iyi oyuncu cheese yemiyor, digeri normal oyuna layık değil" diye sacma bir argumana/genellemeye ihtiyacimiz yok. hic scout yapmadan early game parasini pvp de cannona yatiran ustune gidip sacma sapan exp atan bir oyuncu oyundan bihaberdir.100 tane de oyun atsan bayar,can sıkar. kazanamadiysaniz bunun nedeni yeteri kadar iyi olmamaniz. bu da gerekli tek arguman zaten.bunun disindakiler gereksiz, kimsenin umrunda olmayan kendinizi teselli mazaretleriniz.genelleme yapiyorum bu arada kisiye saldiri olarak alinmasin.bir de cheese e karsi olan yaklasiminiz da komik,bende bu turnuvada memphis den kro gibi 7proxy rax bunker reaper yedim zamaninda scout etmis olmama ragmen ama zirlamanin bi anlami yok yani. orda olacak cheese hep olmamasi icin ve "kaka", "pis" sifatlarini almasi icin bir neden yok

cake affedersinde, ömründe hiçmi forge eexpadn görmeidn parasını nexus'e ccannon yatıran ne demek.

cheese yapıyosan laf işiticeksin bu işinb kuralı bu. ayıp değil falan meselesi dğeil bu laf işiticeksin onu bilerek cheese yapıcaksın. sadece scde değil bütün oyunlarda bu böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...