karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Selamlar beyler, başlıkta yazdığım üzere, yarın satışa çıkacak trabzonspor - liverpool maçına bilet alabilmek için taraftar kart numarası ve şifresine ihtiyacım var. kullanmam için paylaşabilecek olan varsa çok makbule geçer. (bir kart ile 4 bilet alınabiliyor bildiğim kadarıyla bana 2 bilet lazım) not: pazar alanına mı yazsam spora mı yazsam bilemedim, ama hem satın alınan ya da satılan bir şey olmadığı için pazar alanını, hem de olayın kendisinin sporla alakası olmadığı için spor bölümünü mantıksız buldum. Ayrıca konu dışı daha çok dikkat çekiyor o da benim için bir artı tabii =) uzun bir aradan sonra paticiğe bir şeyler yazmak da ilginç geldi. özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aaa yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hehehe yaşıyorum çok şükür, ama trabzon maçına bilet alamazsam ölürüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Anam valla buldum, eyvallah konuyu kilitleyebiliriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar