Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Başlık kendini ele veriyor:) başka biriki listeyi load ettim içinde avi olanları atıyor kendi ama mp3 kendi listemi yada içinde 2 şarkı olan listeyi load edince göçüyor bazende göçmüyor ama kesinlikle benim listemi load edemiyorum 300 mp3 var ondan da olamaz 400 taneyi load etti ama benim listemi hiç etmiyor test için içine 2 mp3 koyduum listeyide load ederken göçtü yani listeler arasında hiçbir fark olmasada bazılarını ediyor bazılarını etmiyor buneya:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yaa :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 derdine derman olamıo kimse aahhuaha ben neroyu 3-4 yıldır kullanıom hiç sorun yaşamaadım update etmei dene yeniden yüklemei dene nero 6 yı yükle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 neronu sil. tekrar kur. olmassa yeni versiyonu kur. gene olmassa eski bir versiyon kur. gene olmassa clonecd kullan..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar