tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 BabacumMostors said: o zaöman muhtarı dövelim öyle iş mi olur.. travesti diye millete kimlik de mi verilmeyecek? olayın "travestiyi dövmüşler" olayı olmaması , işte bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 BabacumMostors said: o zaöman muhtarı dövelim öyle iş mi olur.. travesti diye millete kimlik de mi verilmeyecek? abi bu erkek geçiyordur buda bana kız kimliği verin diyordur yoksa kimliksiz yaşam mı olur önceki kimliği nerde kayıp mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 var daha 2-3 gün önce rte tvde demisti sigortasi hatta kimligi olmasa bile kimse acilden cevrilmeyecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Llama said: BabacumMostors said: o zaöman muhtarı dövelim öyle iş mi olur.. travesti diye millete kimlik de mi verilmeyecek? abi bu erkek geçiyordur buda bana kız kimliği verin diyordur yoksa kimliksiz yaşam mı olur önceki kimliği nerde kayıp mı ? kadın , topkapı surlarında "bulundu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 o zaman tayyibe kadar gider bu iş, yüklenin, basın masın, böyle forumda biz bize olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kadın değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi bizdeki sağlık sistemi sorunlu.. evet. orası doğru. diğer kısmı bürokratik gibi geldi bana. eski kimliği yok mu bunun? ya da geçersiz mi eski kimliği? vergi falan ödemiyor mu kadın şimdi? ya da ne bileyim polis çevirse ne olacak? hastanaye mahmut diye, kamil diye de alamıyorlarsa sebebi nedir? ha bir de kimse kusura bakmasın ama uyduruyorum şimdi "ıssızlığın sesinde duyduğunuz bu sessiz çığlıkların buğulu geceye karıştığı haykırışlar" tarzı saçma sapan anlatımları net anlatımlara tercih ederim, içeriği haber vermek olan her türlü metin için. kadının tam sıkıntısı nedir, anlatılmamış. kimliksizliğinin sebebi nedir belirtilmemiş, yasal hakları nelerdir bilgi yok. kanser ne kanseri, deri mi o bile yok.. bu metinden kimliğiniz yoksa hastenede sorun çıkabileceğini anladım sadece. kimliksiz olmayı kötü bilirdim diyebileceğim. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 insan kendini nasıl görüyorsa öyledir cons birisi sana "sen erkek değilsin" dediğinde , pipinden olmıycağın gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kadın diyip durmayın elin adamına ya çok irrite edici. lamanında dediği gibi gidip KIZIM BEN PENPE KİNLİK VERİN BANA diyodur sora kovulardır buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa bende senin gibi düşünüyordum işte ama kadını bulmuşlar sokakta bak orasını atlamışız beraber.. kadın herhalde hasta oldu yada beter oldu ölücek birileri atmış sokağa kaçmış.... büyük ihtimal zati bu 4 3 tro beraber kalıyorlardı evde baktılar bu boka sarıyor yolladılar sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne yazık ki insanlar edebi duygusal yazınca bişey oluyo zannediyo. adeta bir filmdeyiz, şimdi bu yazıları okuyunca hepimiz duygu seline kapılıp akın akın yardıma gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 İzmir'de SERİ KATİL'in öldürdüğü üç kişiden ikisinin ismini izmir'in sokaklarına verdiler. BİRİ HARİÇ İKİ MAKTÜLÜN. Üçüncü kurban travestiydi çünkü. Onu yok saydılar. Cenazesine de devlet büyüğü gitmediydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: birisi sana "sen erkek değilsin" dediğinde , pipinden olmıycağın gibi :) evet işte biri bana kadın dese komik olur. adamında en az benimki kadar pipisi var eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Cons said: tunch said: birisi sana "sen erkek değilsin" dediğinde , pipinden olmıycağın gibi :) evet işte biri bana kadın dese komik olur. adamında en az benimki kadar pipisi var eminim. Ne kadar ufak bir pipin var da emin olabiliyorsun Cons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abdülheyin bir cevabı vardı bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YsqUClY61Ms&feature=search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Hmmm... Anladım, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 problem su, turkiyede bu insanlar sapkin azinlik olarak kabul edildiginden yasal bir karmasa var sokaga ciktiklarinda ahlaksizliktan polis ceza kesip topliyor, onceki hayatlarindan paralari yoksa zaten sokaktalar, istemeselerde mecburen seks isciligine zorliyor sistem onlari, aile sokaga atip ilgilenmiyor dernekleri saglikli calisamiyor, kamuoyu olusturamiyor cunki turkiyede escinsel haklarini savunan bir adama direk "gizli escinsel" damgasini basiyorlar, cogu insan o yuzden yardi metmek istedigi halde toplumun geri kafaliligi ve tutuculugundan sesini cikartamiyor cemil ipekci efendi gibi unlu homolar ise keyifleri yerinde oldugundan herhangi bir emek evrmiyor bu insanlarin davasina, adam en son "escinseller bu ulkede is bulamiyor diyemessiniz, kuafor olabiliyorlar ic mimar stilist filan olabiliyorlar" filan gibi bisey dedi anca avrupadan gelen baskilarla birseyleri asabilirler, bu insanlarin AIHM e gitmelerini gectim turkiyede dava acabilicek paralari yok, hicbir avukatta turk halkinin tutuculugu yuzunden bu insanlara yardim etmiyor asil daga cikicak kadar baski ayrimcilik ve haksizlik goren insanlar bunlar iste, bizim tatlisu liberalleri ise irkcilik ustunden politika yuruten kurtlere HEYOOOO SUPERSINIZ derken bu konulara deginmez, onculuk filan yapmaz escinsel haklari turk liberallerinin turnusol kagididir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 99%u müslüman ülkede ne eşcinseli allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 eşcinsellere, travestilere karşı cok ciddi şiddet uygulanıyo türkiyede. ikinci sınıf vatandaş bile değiller bir cok yerede. aynen viktorun dediği gibi sokaktan topluyor polis sanki sokağa cıkması sucmuş gibi. sonra? sonrası yok, iş bulamıyor yemek bulamıyor, kalıcak yeri yok. toplumdan zaten dışlanmış. kendilerine uygun görüşmüş tek yer sex işciliği, bir tek orda kabul görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aquila said: 99%u müslüman ülkede ne eşcinseli allah aşkına. ahmedi nejattan sonra bizim dış işleri bakanı da dediydi bizim ülkemizde hiç eşcinsel yoktur niye. ne kıro adamlar var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 neo eşcinselmisin yoksa? değişsen neden başkalarının adına konusuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Üniversite'lerde dahi, eşcinsel oldukları ifşa olmuş kişiler KOVULUYORLAR. Sözleşmeleri gerekçesiz, açıklamasız, sebepsiz yenilenmeyiveriyor. Gitsin bakalım bu hoca kime şikayet edecekse etsin. Bilimsel başarıları ile kendini savunsun bakalım. Önemli değil bilim milim. Sanki "orasıyla" bilim üretiyo üniversite de, hocalar da, sen oranı doğru kullanmıyorsun diye birini ortamdan uzaklaştırıyor. Çok kızıyorum çook. Bizim bakanımız bile daha geçen ay eşcinsellik hastalıktır demedi mi? Bir de ne diyo onlar lavita mı laita mı ne en büyük günahmış, yaygınlaşırsa iyi kötü tüm kavim cezalandırılırmış. Örnek olarak da afetlerde yok olmuş kavimleri veriyorlar. Tartışamazsın, iletişim kuramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Cuce said: değilsen neden başkalarının adına konusuyosun? bu ne demek lan haha onu söyleyebilmem için encinsel olduğunu bildiğim insanlar olması yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bilim dünyasının önde gelen isimlerinden Sina'nın, cevap vermekten kaçındığı gözlerden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar