Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Basketbol Maçı v1.15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen hafta Yiğit'in yıldönümü diye halı saha maçını Cumartesi yaptık, o yüzden basket yalan oldu. Bu hafta böyle bir durum olmadığına göre Gülbahçesi Center bizi bekler değil mi gençlik?
Mesaj tarihi:
moko görevli misin sen ? nerdesin ben 111deyim o kadar önce almama ragmen çapraza vermişler biletleri yine saha içine falan soksana :DD derrick rose'la iki foto çektireyim
Mesaj tarihi:
evet gorevliyimde bende saha içine giremiorm. yer gosterici olarak çalışıorm. saha içinden tanıdık var salon boşaldıktan sora geçiorz sahaya. sinan erdemde maç yapmışlığımız bile var :D hangi salonda 111'sin bu arada? abdi ipekçiyi bilmiorm ama sinan erdemde çapraz en yakınlar baya guzel.
Mesaj tarihi:
abdi ipekçiye gitmedim hiç gorevli olarak. daha once fb'nin falan maçları için gittim ama çaprazda oturmamıştım. bi bilgim yok o yuzden abdi ipekçiyle alakalı. ama bakarsız çaprazda abd çıkış kapısına yakın kalırsın. rose'a falan bağırırsın :D
Mesaj tarihi:
sosisim çok güzel ama.

bu arada size bir haber veriym içeriden.
sahaya bozuk para girişi yasak. sakın getirmeyin yanınızda direk polis alıyor. büfeler de bozuk para kullanmayacak. fiyatların hepsini öğrenmedik ama su 2.5 lira olacak ve 2 tane olarak verilecek bozuk para trafiği oluşmaması için.

muhtemelen sosisli, kola gibi ürünler 5 tl olur.

ha bu arada istanbul valiliği sağolsun abdi ipekçi arena'da içki satışı yasaklanmış. şampiyona boyunca alkollü içki satışı yapılmayacak.
  • Yeni Oluştur...