Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Geçen hafta Yiğit'in yıldönümü diye halı saha maçını Cumartesi yaptık, o yüzden basket yalan oldu. Bu hafta böyle bir durum olmadığına göre Gülbahçesi Center bizi bekler değil mi gençlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben malesef gelemiorm. dunya şamp olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 moko görevli misin sen ? nerdesin ben 111deyim o kadar önce almama ragmen çapraza vermişler biletleri yine saha içine falan soksana :DD derrick rose'la iki foto çektireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evet gorevliyimde bende saha içine giremiorm. yer gosterici olarak çalışıorm. saha içinden tanıdık var salon boşaldıktan sora geçiorz sahaya. sinan erdemde maç yapmışlığımız bile var :D hangi salonda 111'sin bu arada? abdi ipekçiyi bilmiorm ama sinan erdemde çapraz en yakınlar baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi abdi ipekçide'yim ya grup maçları paketi almıştım 5gün öyle 16.30 21.30 arası ordayım yani pek iyi değil çaprazlar orda :D patladık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abdi ipekçiye gitmedim hiç gorevli olarak. daha once fb'nin falan maçları için gittim ama çaprazda oturmamıştım. bi bilgim yok o yuzden abdi ipekçiyle alakalı. ama bakarsız çaprazda abd çıkış kapısına yakın kalırsın. rose'a falan bağırırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi.. Küfürlüksünüz. Gitsenize MSN'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi istanbuldaki bütün maçlar abdi ipekçide diil mi(grup maçları) sen sinan erdemde napıcaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kötü mü yapıyoruz ya başlık canlanıyo belki daha çok insan gelir basket oynamaya :D Spidee said: Abi.. Küfürlüksünüz. Gitsenize MSN'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 grup maçlarından sora finallerde de çalışıorm ben. finallerde sinan erdem de yapılcak malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben de abdi ipekçi'deyim, beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dünya şampiyonası dolayısıyla ben de yokum 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Maça bilet bulur muyuz ki? Bide ne maçı var ki? ki ki ki a a a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 amerika hırvatistan iran tunus slovenya brezilya gruptaki takımlar. 28 ağustos - 2 eylül arası maçlar. 31 ağustos tatil. diğer günler maçlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 maca mı gitsek aktivite olarak bilet bulursak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben büfede çalışıyorum gelin sfsd hangi büfe olduğu belirlenince yazarım buraya, gelir bi sosisimi yersiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gelin bende sizi yerlerinize oturturum asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 screwy said: maca mı gitsek aktivite olarak bilet bulursak sdf Onu diyorum ben de. @yiğit Senin sosislini yemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sosisim çok güzel ama. bu arada size bir haber veriym içeriden. sahaya bozuk para girişi yasak. sakın getirmeyin yanınızda direk polis alıyor. büfeler de bozuk para kullanmayacak. fiyatların hepsini öğrenmedik ama su 2.5 lira olacak ve 2 tane olarak verilecek bozuk para trafiği oluşmaması için. muhtemelen sosisli, kola gibi ürünler 5 tl olur. ha bu arada istanbul valiliği sağolsun abdi ipekçi arena'da içki satışı yasaklanmış. şampiyona boyunca alkollü içki satışı yapılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 @holy bi indirim çak be hacı madem büfedesin sosisli + kola 5 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ehah daha gidip ortamı göremedim ki, kimlerle çalışıcam onu bile bilmiyorum. ilk gün bi gidip göriym, sonra düşünürüz bişeyler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yiğit`in sosisini yiyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fiyat uygun olduktan sonra yerim valla kimin yaptığı önemli değil,zaten çapraz koltukları kakaladı biletix, sinirden kendimi yemeğe vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Naïve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dreagloth said: Yiğit`in sosisini yiyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar