sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Belki de düzen odur. DU bakalım, elenirsek şimdi durduk yerde dünyanın pasarını vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kac kac bterse cıkabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 3-3 ve üstü beraberlik, galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 RaidenXelRu said: kac kac bterse cıkabiliriz yenmemiz lazım yada 3-3 4-4 gibi beraberlik 2-2 de uzar maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ayhan orta sahanın en iyisi yalnız - farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi bu ali niye sürekli boşa şişiriyor ya niye ulan niye niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 geçen sene aydına falan laf ediyordukda bu serdar özkan eli belinde gezen aydının bile yarısı olamaz ya. ulan hangi akla hizmet gs nin kapısından içeri aldılar bu herifi, cidden transfer sezonu skandalının yürüyen özeti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yok abi bu takımla BU şekilde olmaz. ardanın adam olması lazım , direk kadro dışı kalıp tekrar kasması lazım 11 e cıkmaya zaten olsada bi ise yaramıo.disiplin desen yok , anca top sisirmece , hımbıl hımbıl yuruolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Burda deli gibi yorum yazılırdı hiç biri yok demekki maç zevksiz uyku getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arda daha kaç top ezecel acep gol yedirecek mi bize zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ayhan ardadan iyi oynuyor , ulan ben olsam utanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda topu her aldığında "ulan eski arda gibi coşacak mı?" diye ümitleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 O kadar da değil be beyler. ARDA BÜYÜK YILDIZ. O yüzden rakibin baskısı da 2X. zaman zaman iki kişi basıyo görüyorsunuz. Sürekli adam adama markaj altında. Zaten koca GS'da İKİ YILDIZ KALDI. Biri arda biri baroş. İkisine de sahip çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda top oynamıyor ki , kaybedelim diye bu kadar oynayabilir. Rijarck gider mi diye oynamıyor diye şüphelencem nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ulan sinirimden oturup ağlayacam ha şimdi. bu hıyar spiker de yükleniyor galatasaray diyip duruyor... yükleniyor... flash animasyonu gibi... bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda buyuk yıldızmıs beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 MrLevie said: ulan sinirimden oturup ağlayacam ha şimdi. bu hıyar spiker de yükleniyor galatasaray diyip duruyor... yükleniyor... flash animasyonu gibi... bitmiyo. bu yüzden odama kum torbası almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 inşallah fener turu atlar. Konudan tamamen bağımsız, fener elenirse yönetim "mazur" gösterir başarısızlığı. Yalınız bakar mısınız ne kadar eminiz hepimiz eleneceğimize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o kadar kötü mü oynuyoruz ya? hani fark atıcaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya şu takımı kapatıp gitsinler lütfen maç yapması falan yasaklansın bu kadar iğrenç oynanamaz ya neyse 6. bitiririz bu sezon seneye uefaya falanda gidemeyiz akıllanırlar belki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ardanın son 5 pası rakiba düzelecek mi acaba, aha tek pozisyonda yer almadı ondada kalelerine gittik. Sabredilmez adam ya umarım maçı kurtarcak bir pas yada şut atabilir. bu kadar top ezmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 rijkaard duy sesimi koy şu serkanı alinin yerine. daha kötü olamaz ya. ne biçim isim lan bunnar? denyov pikaçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 olamaz gs bu kadar kötü oynuyor olamaz ya, inanamıyorum yani, yedekte kim var diye bakıyorum yokta kimse Ahhh bitirdiniz be gsyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 maçı kapattım böyle maç izlenmez zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Genç Emre ısınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar