Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'de 9. güne giren trafik sıkışıklığı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son derisi yuzulmus yavru kopekleri de gorunce anladim ki Cinliler insan degil bildigin yamyam. Ne memleketlerinin ne de kendilerinin zerre kadar degeri yok gozumde.

Bi tek Jackie Chan'i kayiririm aradan, gerisi tirt.
Mesaj tarihi:
Çin süper yer lan. İnsanları da süper. Ben de aynen böyle önyargılıydım gittim 1 ay yasadım, bütün fikrim değişti. Üstelik 21 saat, koridorları dahil tıka basa işçi sınıfı dolu insanlarla tren yolculuğu yapmama rağmen böyle düşünüyorum hala.
Mesaj tarihi:
bruş li var, ip man var..

adamlar şiir gibi dövüyorlar be!

ağzını burnunu kırsa "ellerin dert görmesin hocam, azcık da çenemi kır!" dersin. o kadar güzel dövüyor adamlar.
Mesaj tarihi:
di said:

En son derisi yuzulmus yavru kopekleri de gorunce anladim ki Cinliler insan degil bildigin yamyam. Ne memleketlerinin ne de kendilerinin zerre kadar degeri yok gozumde.

Bi tek Jackie Chan'i kayiririm aradan, gerisi tirt.

doğru, insan en azından arkasına bir maydonoz takar değil mi?
Mesaj tarihi:
vardır tabii. bizim kapalı çarşımız varsa onların manastırları var.. bizde "miss miss! look miss karpıt, greyt karpıt! törkiş karpıt" derlerken adamların kültüründe kütür kütür çeneni kırıyorlar, kolunu kıvırıyorlar, kafanda demir paralıyorlar falan.

çekirge falan yiyorlar, bunlar enerjileri çok hep..

hepsi kungfu falan yapsa eskisi gibi ne köpek yüzme kalıcak ne foxconn intiharları.
  • Yeni Oluştur...