BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 10 gün olmuş ve 1 ay daha devam etmesi bekleniyormuş. Sabah sabah ofiste koltuktan düşüyordum sdasadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ardeth said: mümkünse yüksek lisans başvuruları bitene kadar sürsün o trafik sbah 7 de evden ciktim yuksek lisans mulakati icin, su anda evde girdim FAKING TRAFIK!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Çin ilginç bir memleket ya. Gidilmesi görülmesi gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 En son derisi yuzulmus yavru kopekleri de gorunce anladim ki Cinliler insan degil bildigin yamyam. Ne memleketlerinin ne de kendilerinin zerre kadar degeri yok gozumde. Bi tek Jackie Chan'i kayiririm aradan, gerisi tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Çin süper yer lan. İnsanları da süper. Ben de aynen böyle önyargılıydım gittim 1 ay yasadım, bütün fikrim değişti. Üstelik 21 saat, koridorları dahil tıka basa işçi sınıfı dolu insanlarla tren yolculuğu yapmama rağmen böyle düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bruş li var, ip man var.. adamlar şiir gibi dövüyorlar be! ağzını burnunu kırsa "ellerin dert görmesin hocam, azcık da çenemi kır!" dersin. o kadar güzel dövüyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben yasayanlara seettiydim yav. Yoksa saygim sonsuz onlara. Siir gibi dovmek tanimi cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bence çinde hepimizi şiir gibi dövücek 1 milyon adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 di said: En son derisi yuzulmus yavru kopekleri de gorunce anladim ki Cinliler insan degil bildigin yamyam. Ne memleketlerinin ne de kendilerinin zerre kadar degeri yok gozumde. Bi tek Jackie Chan'i kayiririm aradan, gerisi tirt. doğru, insan en azından arkasına bir maydonoz takar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vardır tabii. bizim kapalı çarşımız varsa onların manastırları var.. bizde "miss miss! look miss karpıt, greyt karpıt! törkiş karpıt" derlerken adamların kültüründe kütür kütür çeneni kırıyorlar, kolunu kıvırıyorlar, kafanda demir paralıyorlar falan. çekirge falan yiyorlar, bunlar enerjileri çok hep.. hepsi kungfu falan yapsa eskisi gibi ne köpek yüzme kalıcak ne foxconn intiharları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Gallant said: double post. triple atmışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ya ben bısuru cınlı tanıdım hangısıne sorsam "kungsu soo harssdd" diolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar