Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lostage e noldu?

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Dalamar adlı arkadaş theplaneti aramış buna demişler ki:
Baba ya onların 3 aylık borcu var zaten kapadık makinalarını.
Gülüp geçiyorum.
1. Radyom açık o makinadan girin de bakın.
2. Daha theplanete geçeli 1 ay olmadı 3 aylık borç nası birikir.
3. Enteresan insanlarsınız gerçekten ama velet velet hırslarınız yüzünden bu kadar küçülmeyin.
4. Lostage'i açtım. Artık susun.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar ülke dışını arayacaklar telefonla makinanın durumunu öğrenecekler.. süper yaa..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Samanosuke, 16 Ağustos 2004 11:12 tarihinde demiş ki:
Yeter artik lostage e tas atip durmayin.Yakinda yeniden en ii yere gelicek bu server .zamaninda olan 200 player gene olucak.Hepimiz gorucez.Tazin gidisi kotu ama whea ya guvenemiz sonsuz

nerdee olsunda gorelim.[signature][hline]yer=kadıkoy
mekan=sukru saracoglu
o 55 bin sosisliden biri
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 16 Ağustos 2004 11:34 tarihinde demiş ki:
said:
Samanosuke, 16 Ağustos 2004 11:12 tarihinde demiş ki:
Yeter artik lostage e tas atip durmayin.Yakinda yeniden en ii yere gelicek bu server .zamaninda olan 200 player gene olucak.Hepimiz gorucez.Tazin gidisi kotu ama whea ya guvenemiz sonsuz

nerdee olsunda gorelim.

Yaklas1k 1 ay once bu tur sorunlar yokken 195 player oldugunu hatirliyorum.Simdi bu sorunlar gecip server devamlilik kazanirsa gene ayni seyler olur.Ondan sonra gorursun.Ole bakarsin
Sosyal ağlarda paylaş

Samanasuke banlanan herkes gibi o da taş atıyor artık doğal karşılıyorum bunları sinir bozmuyorum. Nede olsa ben kendime güveniyorum lostage eski günlerine dönecek ama o zamanda susmuycaklar gerçi ya neyse.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackhand_, 16 Ağustos 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
Samanasuke banlanan herkes gibi o da taş atıyor artık doğal karşılıyorum bunları sinir bozmuyorum. Nede olsa ben kendime güveniyorum lostage eski günlerine dönecek ama o zamanda susmuycaklar gerçi ya neyse.

Her zaman yaninizda olucam.Cunku bu kadar full reklam yapip shard daha acilmadan bu kadar cok vaad eden b1r yer gormedim.Lostage bunlari yapmadan reklam tabi dogal cok ii yerlere geldi 200 player goremiyecegimizi zannediyor.O server daha c1ldaktan 1.5 ay icerisnde 200 player a ulasti yeniden ulasicak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 16 Ağustos 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
banamı dedin banlandın diye ? :-) ben lost age in yanından geçmedimki?

hayir sana değil.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...