cutthroatstr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Beyler bana acil renkli staffname ve spawnların hareketlerini yani (sethome) 20 kare filan gitmesi..... script i lazım... bide ölümcül yara ile attan düşme script i lazım.. lütfen yardım edin olymposlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bana da acil mesaj atmadan önce hangi bölümde olduğunu okuyan biri lazım, imdak!! Yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Divin, 17 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Bana da acil mesaj atmadan önce hangi bölümde olduğunu okuyan biri lazım, imdak!! Yardım... :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Divin, 17 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Bana da acil mesaj atmadan önce hangi bölümde olduğunu okuyan biri lazım, imdak!! Yardım... edit: +1 :) arama bolumu lutfen mutlaka vardır olmadı en ustteki adresler bolumunde ben gormustum bununla ilgili linkler olmadı bi daha yazın hazırlayalım :D[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 17 Ağustos 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar