_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 div id cont div id inner innera min height 1000 veriyorum. misal 1500 e uzaması gereken bir yazı yerleştirdiğimde 1000 de kalıyor 1500 e çıkmıyo. nasıl ayarlarım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 container height'ı kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 inline yapsan olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bkz : overflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 saolasın di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ama overflow ile altında baska div varsa onun uzerine gelmez mi? hidden oldugunu varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Onu amacina gore belirleyeceksin iste toggie. Yani o div sabitligi yuksek bir sekilde duracaksa orda, scroll bar falan cikmayacaksa hidden yapacaksin, yok asagi dogru uzasin dersen auto yapacaksin, yok scroll ciksin dersen hem height verip hem auto yapacaksin. Isini goren bir kombinasyon mutlaka vardir orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 min-height:1000px; max-height:1500px; böyle yapabilirsin.1500px i daha da fazla arttırabilirsin sana bağlı. edit: hatta max-height:none yaparsan ne kadar içerik eklersen okadar yüksekliği otomatik artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 min-height ve max-height cross-browser ozellikler degiller. Cok zorda kalmadikca kullanilmamasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: Browser Support Internet Explorer Firefox Opera Google Chrome Safari The max-height property is supported in all major browsers. Note: No versions of Internet Explorer (including IE8) support the property value "inherit". kaynak : W3Schools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ayrıca blogger kendi temalarında bile kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 IE demis de hangi IE versiyonlari onlari soylememis. Yanlis bilgi olmus. IE6 max ve min height'i desteklemez. Standart disi attribute'lari vardir bunlar icin. Haliyle kullanmayin diyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 LastManStanding said: Ayrıca blogger kendi temalarında bile kullanıyor E yani ? Blogger mi bu tip seylerin garantisi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hala ie6 kullanan varsada girmeyiversin be abi.adamlar kendini düşünmüyo senmi düşüneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Valla bu isi amator olarak yapiyorsan ya da musterin de benzer sekilde dusunuyorsa dedigin gibi olabiliyor lakin ben kendi islerimde IE6 belasindan hemen hic kurtulamadim. Her projenin uyumlu olma sarti var. Yine de hangi konularda nazlangidini ogrenirsen pek sikinti yasamiyorsun. Cross-browser alternatifleri kullanmaya calismak hem sizi gelistirir hem caninizi sikacak ufak sorunlari elimine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Tüm işi bitirdikten sonra, yayınlama aşamasından hemen önce, sadece sitenin sorunlu olduğu IE sürümleri tarafından kullanılacak yeni CSS'ler yazarsan daha rahat edersin. http://css-tricks.com/how-to-create-an-ie-only-stylesheet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Sahsen pek dogru oldugunu dusunmuyorum o olayin. Kimi zamanlarda kacinilmaz oluyor olabilir ama genel olarak ihtiyaciniz yok. Kisisel projeler haricindekilerin hemen hepsinde sikintidir bu tip seyler kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Dediğin en doğrusu aslında. Ama şahsen çok CSS tecrübem yok, hangi özellik en çok browser tarafından desteklenir, hangisini kullanmak yerine alternatiflerini kullanmak gerekir tam bilemiyorum. Hatta iki seviyeli bi düşey menü yapana kadar canım çıktı, iç içe divler mi yapayım yoksa ul li mi diye uğraştım bi süre, sonra arkaplan resmini stretch etmem gerekti diye düşündüm, onun alternatifini bulmak zamanımı aldı falan. O yüzden böyle bi yöntem seçtim ben. Yavaş yavaş o dediğini yapabilir duruma gelmeyi umuyorum. Hoş, hala çok az zaman ayırıyorum, oyun oynamayı bırakıp biraz daha üstüne düşmem lazım olayların sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Şöyle güzel bir kitap varmı acaba browserları ele alan neler kullanılması gerekir ,neler yoktur ,neler vardır, hack mack olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bu tip seylerin listesi pek kabarik degil aslinda. Yani yontem bol ama tercih edilenler belli cogu zaman. Oturup cikarayim elimden geldigince diyecegim de bosuna heveslendirmeyeyim. Hayatimda hic o kadar sistemli olmadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ama arkadaş zaten min-height:1000 kullanmış. bir de buna ek height:auto eklenirse sorun kalkar diye düşünüyorum ilk posttaki sorunda. min-height'a nasıl bir alternatif yapılabilir ie6 için? bu arada ie6 yı küçümsemeyin çok insan kullanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kendimi cevapliyim http://www.greywyvern.com/code/min-height-hack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar