Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iç içe 2 div yükseklik sorunu

_noopy

Öne çıkan mesajlar

Onu amacina gore belirleyeceksin iste toggie. Yani o div sabitligi yuksek bir sekilde duracaksa orda, scroll bar falan cikmayacaksa hidden yapacaksin, yok asagi dogru uzasin dersen auto yapacaksin, yok scroll ciksin dersen hem height verip hem auto yapacaksin.

Isini goren bir kombinasyon mutlaka vardir orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu isi amator olarak yapiyorsan ya da musterin de benzer sekilde dusunuyorsa dedigin gibi olabiliyor lakin ben kendi islerimde IE6 belasindan hemen hic kurtulamadim. Her projenin uyumlu olma sarti var.

Yine de hangi konularda nazlangidini ogrenirsen pek sikinti yasamiyorsun. Cross-browser alternatifleri kullanmaya calismak hem sizi gelistirir hem caninizi sikacak ufak sorunlari elimine eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin en doğrusu aslında. Ama şahsen çok CSS tecrübem yok, hangi özellik en çok browser tarafından desteklenir, hangisini kullanmak yerine alternatiflerini kullanmak gerekir tam bilemiyorum. Hatta iki seviyeli bi düşey menü yapana kadar canım çıktı, iç içe divler mi yapayım yoksa ul li mi diye uğraştım bi süre, sonra arkaplan resmini stretch etmem gerekti diye düşündüm, onun alternatifini bulmak zamanımı aldı falan.
O yüzden böyle bi yöntem seçtim ben. Yavaş yavaş o dediğini yapabilir duruma gelmeyi umuyorum.
Hoş, hala çok az zaman ayırıyorum, oyun oynamayı bırakıp biraz daha üstüne düşmem lazım olayların sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...