Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Vekilden muavine ahlaksız teklif Gaziantep’te bir lisede müdür yardımcısı olan A.U. (37), kendisini 18 Mayıs’ta odasına çağırarak “Eşinden yeni boşandın. Genç ve güzel bir bayansın. Maddi, manevi ve cinsel ihtiyaçların vardır” dediğini iddia ettiği müdür vekili Fatih Ç.’den, cinsel taciz gerekçesiyle şikayetçi oldu. İmam nikahı teklifi A.U.’nun iddiasına göre Fatih Ç., tacizini, “Bir erkek karısıyla mutlu değilse, karşısına istediği gibi bir kadın çıktıysa, ona imam nikahı teklif ederse, o kadın ne der?” sözleriyle sürdürdü. Daha sonra A.U.’yu telefonla da rahatsız ettiği iddia edilen Fatih Ç., kadın öğretmenin soğuk tavrı üzerine de veliler ve öğrencilerin karşısında azarlamaya başladı. ‘Tanığım var’ A.U., müdür vekili Fatih Ç.’nin, tacize tanık olan okuldaki rehber öğretmen Birkan K. hakkında da haksız soruşturma açtığını, kendisi hakkında, “Rehber öğretmenle yediği haltları biliyorum’ diyerek iftira attığını da iddia etti. Savcılık soruşturma başlatırken, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de, A.U.’nun cinsel taciz, Fatih Ç.’nin de hakaret suçlamasıyla birbirlerinden şikayetçi olduğunu, soruşturma açıldığını söyledi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15612913.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya istanbul'a tayin isteseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Cinsel ihtiyaçlarım var ama hayvanlara ilgi duymuyorum, diyememiş mi kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Çılgınca sevişirlerdi müdürün odasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ozaman hic boyle bir haber okumamis olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 erkeğin cinsel ihtiyaçlarını sıvı sabunda karşılar. hem daha temiz olur puahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? güzel bi noktayı ellemiş ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: Ardeth said: aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? güzel bi noktayı ellemiş ardeth ellemekle kalkmamış parmak basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 lö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? kadınlar çok abartıyor, alt tarafı bir seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Beyler teyzenize yapsalar hoş olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? nayssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "Rehber öğretmenle yediği haltları biliyorum" ahahaha gruba almamıslar heralde fatihi ha benim gocuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam haklı, kimse gelip bize sormuyo, düşünceli müdürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yanlız ben de bişey anlatıcam. Yıllar sonra ilköğretimi aldığım okuldan duyduğum haberler dumur etti lan beni. Bedenci kadın rehberlikçiyle yakın basılmış 2 veli tarafından. Öküzler kapı çalmadan mı girdi artık bilemiyorum. İkisi de evli bunların. Bedenci gitmiş başka ile, istanbul sanırım. Sonra aynı rehberlikçiyi karısı bi veliyle yakalamış galiba, mesajlardan mı ney. Kadın curcuna çıkarmış galiba, rehberlikçi de gitmiş. BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE ÖRNEK İNSANLAR OLSAYDI OHOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 barnacle said: Ardeth said: aynısı (güzel) bir kadın müdür erkek bir öğretmene yapsaydı? nayssss... beklenen cevap geldi teşekkür ederim nayssss olacaktı cevap arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 konuyu kapatabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hocam ben nay yazdım zaman yetmedi bana da geçer not verir misiniz? Son dönemim hocam teyzem felçli ona bakıyorum çalışıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 onun teyzesi benim halam ve kendisi elvan aböylegelse! hiç de felçli değil bi kerem! bırakalım bence F-F-F-F-F! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 DD olsun ama geçeyim hocam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bide benim teyzem senin halan olunca ne oluyoz biz. sen benim dayıoğlu oluyosun di mi. dayıoğlu aleme gidek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 öğretim hayatı boyunca bi skandal yaşayamadık arkadaş yaa. bi tilf bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Benim vardı öyle bi hocam da çok küçüktük be. Şimdi olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ee yuh..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar