SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arkadaslar video foto makinesinde su kucuk laptop a indirebilirsem hemen yuklicem.Bu arada herhangi bir paticik pankartı açabilirsem açıcam eşimle köşe taraflarında yüksekte bi yer aldık bilmiyorum herhangi bir takımın tarafı mı ama açmaya çalışıcam. Herkese sevgiler yine... Bu akşam tur bizimdir İNŞALLAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abi sen orada paticik pankartıyla televizyona çık, benden sana guti şapkası : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 allah belanı versin dsmart die pankart açsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: Abi sen orada paticik pankartıyla televizyona çık, benden sana guti şapkası : ) forma alırız ya birleşip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abiy emin ediyorum bıktım bu DSMARTTAN Yurtiçini adamlar veriyor anladım da yurtduşını niye ulusal kanallardan biri vermiyor ya ? EL adamlarda CL adamlarda milletin bir maç keyfi var içine sçmasalar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 NTV kesin vermiyor değil ni BJK maçını? Diğer mazçları veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Hepsi dsmart ta. İşin ilginci, ntv o kadar reklam yaptı Türk takımlarının avrupada yaptığı maçlar bizde diye, bizde sevindik, hatta ilk maçımızı da verdi, ama ses yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dsmart hepsini satın aldı taa finale kadar ön ölemeleri almamıştı şanslıydık izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dsmart, kendini şımart. Şampiyonlar ligi maçlarınında içine ettiler zaten geçen yıl. Mecbur alacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dreagloth said: Hepsi dsmart ta. İşin ilginci, ntv o kadar reklam yaptı Türk takımlarının avrupada yaptığı maçlar bizde diye, bizde sevindik, hatta ilk maçımızı da verdi, ama ses yok şimdi. sadece o tur içindi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kahve rulez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi kızlarında izlemeye geldiği güzel mekanlara gidip, adrenalin dolmuş bağırıp çağıran, terlemiş kızlarla izleyin. Ekmek çıkıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bana da birleşip yeni forma alın yoksa eskisini giyerim. Daha hiç maç kazanamadık onu giyip seyrettiğim maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Giyme o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dreagloth said: Bana da birleşip yeni forma alın yoksa eskisini giyerim. Daha hiç maç kazanamadık onu giyip seyrettiğim maçlarda. bende ne zaman santra vuruşunu görmeyim yada oturdugum yerden bi cm sağa sola yer değiştirsem yeniliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Manyakmısınız ya heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 totem totem totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Son 7 saat 40dk 12 sn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 altu üstü helsinki maçı. ne bu heycan :D ben bilgisayarı tv ye bağlayıp internetten akıcam ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 geçen ben de öyle yapayım dedim fenerliyim paok maçını izliycem gs maçı akıyor, trabzon maçı akıyor, paok maçını açıyorum 1 dk gösteriyo sora ıkınmaya takılmaya ağlatmaya başlıyo. deli etti resmen ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaten Liverpool - Trabzon maçına da geçiş yapabilirim bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: abi kızlarında izlemeye geldiği güzel mekanlara gidip, adrenalin dolmuş bağırıp çağıran, terlemiş kızlarla izleyin. Ekmek çıkıyor bazen. saıjeoaısjıoasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ilk 11 belli olmuş Cenk Ekrem Ferrari Zapo İsmail Ernst Necip Guti Bobo Quaresma Hilbert -HABER1903- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hilbert yerine holosko oynasaymış keşke :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 canlı izleyen varsa pls link atabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar