Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 stoch ve alex le başlamaması büyük bir hata bence. Aykut alex i kullanmamakla büyük hata yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi stoch alex zaten takımın vazgeçilmezleri,paok maçını düşünerek oynatmadım dedi hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 onu maç gidince kendini kurtarmak için dedi gibi bi his var içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Eralp said: stoch ve alex le başlamaması büyük bir hata bence. Aykut alex i kullanmamakla büyük hata yapıyor. Alexi kullanmamakla hiçbir hata yapmıyor. Hatta başladığı sistemde (442) Özer yerine Stoch'u koysan süper. Tabi Cristian ve Blica arızasını saymıyorum alternatifleri yok. Ha kullanmaktan katın 2. yarı mesela geri düştükten sonra 4 4 1 1 oynadığında Özer'in yerine Alex'i alması gerekirdi. Ama artık normal şartlarda bu takımda Alex'in yeri yok. Bazen 15 dk ayağına top değmediğini biliyorum maç esnasında. Ya yetti artık bireysel gollerle maç kazanmak. Bireysel gollerle anca maç kazanırsın şampiyon olamazsın. Hatta o bireysel yeteneklere para vermekten takımda kalan yerleri bireysel hatalar yapabilecek kalitesiz oyuncularla dolduruyoruz. Bu bireysel hatalar bize son anda 2 şampiyonluk kaybettirdi. Ama bireysel goller gelmedi mesela ihtiyaç olunca! O yüzden takım değişiyor Alex Alex demeyi bırakmak lazım. Hatta Alex gönderilmeliydi. Yedek oynayacak bu kadar basit. Geri düştüğümüzde risk alıp oyuna sokar o ayrı. Ama bu saatten sonra bundan başka Alex'ten faydalanılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 alex yedek bekleyebilecek bir adam deil ya ilk onbir dedir yada klüpten gider yoksa zarar verir bunun içinde cesur td ve yönetim lazımdı ya yollıcaktın adamı yada aynı format ile devam edeceksin böyle ikisi birden yürümez gs hakan sükürü yedek bırakmaya calıstıgında da bunlar olmustu her zaman olur son 5-6 senedir takımın en degerli oyuncusunu öle artık sen biraz yedekte bekle dersen adam da tamam oldu ben artık son 20 dk girerim demicektir 'cok yüksek erdemlere yada min egoya sahip deilse' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 4-4-2 oynarken,solda stoch,semih yerine de alex'i koysa gayet de olurdu yani, tek forvet arkasında alex iyi ve çalışan bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aynı fikirdeyim çift forvetten birinin yerine alex koymak çok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Buddha said: Eralp said: stoch ve alex le başlamaması büyük bir hata bence. Aykut alex i kullanmamakla büyük hata yapıyor. Alexi kullanmamakla hiçbir hata yapmıyor. Hatta başladığı sistemde (442) Özer yerine Stoch'u koysan süper. Tabi Cristian ve Blica arızasını saymıyorum alternatifleri yok. Ha kullanmaktan katın 2. yarı mesela geri düştükten sonra 4 4 1 1 oynadığında Özer'in yerine Alex'i alması gerekirdi. Ama artık normal şartlarda bu takımda Alex'in yeri yok. Bazen 15 dk ayağına top değmediğini biliyorum maç esnasında. Ya yetti artık bireysel gollerle maç kazanmak. Bireysel gollerle anca maç kazanırsın şampiyon olamazsın. Hatta o bireysel yeteneklere para vermekten takımda kalan yerleri bireysel hatalar yapabilecek kalitesiz oyuncularla dolduruyoruz. Bu bireysel hatalar bize son anda 2 şampiyonluk kaybettirdi. Ama bireysel goller gelmedi mesela ihtiyaç olunca! O yüzden takım değişiyor Alex Alex demeyi bırakmak lazım. Hatta Alex gönderilmeliydi. Yedek oynayacak bu kadar basit. Geri düştüğümüzde risk alıp oyuna sokar o ayrı. Ama bu saatten sonra bundan başka Alex'ten faydalanılamaz. aykutu bilicayı satıp makakulayı alsın fener. teknik direktöre ihtiyac yok alex var.yedek oturur yönetir ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bidk ya ben zaaaaaaaaaaaaalamaya geldim zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar