poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: poopla fanatiksin anladık, gözün bişeyi görmüyor mu ama? ÖKÜZ GİBİ GOL KAÇIRDILAR abi, özeti bu. Ha kaçırmasalardı, doğru. Da, iyi oynadılar, oynamadılar diyemezsin. Gerçi ben son 7 dk izleyemedim 7dk kötü oynadılarsa sen orayı izlemişsindir belki. gol kaçırmadılar mı dedim ben şahane değiller dedim sen napıyon abi ya. fener daha iyiydi ama maç sonu ts daha iyi şahane demek saçmalık. sen kendi kafana göre bişey uydurup cevap atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: poopla fanatiksin anladık, gözün bişeyi görmüyor mu ama? ÖKÜZ GİBİ GOL KAÇIRDILAR abi, özeti bu. Ha kaçırmasalardı, doğru. Da, iyi oynadılar, oynamadılar diyemezsin. Gerçi ben son 7 dk izleyemedim 7dk kötü oynadılarsa sen orayı izlemişsindir belki. evet yattara nin iki pozisyonu var da bence sen fenerbahce nin kacirdigi pozisyonlarda baska yere bakiyormussun. pozisyon ve kaleyi bulan sut oranlarina bir bak derim. bariz bi fark yok. fenerbahce acik oynadigi icin ts nin kontrataklari bence seni etkilemis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon 2. yarı saha yüzünden top süremedi resmen. patates ekilir yani o sahaya şuanda. inönü stadı da ayrı rezalet. yönetimler nasıl sorumsuz oluyor şu saha konusunda anlamıyorum. cidden topla oynamayı çok etkiliyor. trabzonun pozisyonu penaltı değildi. fenerin penaltısını vermedi hakem. 1-2 sarı kartlık pozisyonda kart göstermedi. emre nin son dakikalarda düşürülüşü falan. daha önce başka pozisyonlarda vardı. bünyamin hep böyle. erman toroğlu zannediyor kendini. onun gibi yürümeler, tavırlar. birisinin öğretmesi lazım bünyamin gezer'e hakemin görevinin ne olduğunu. hacı sen orda kart göstermek, düdük çalmak için varsın. futbolcuya posta koymak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fener daha iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fener daha iy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Wispy said: ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ 17 macta 1 galibiyet ancak iade i itibar icin baslangic olabilir. kocalik icin duzenli olarak? acmasizca (mesela 10 sene YUH) iliski gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niang biraz yavaş gibiydi sanki, ama topu filan iyi tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Wendigo said: Wispy said: ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ 17 macta 1 galibiyet ancak iade i itibar icin baslangic olabilir. kocalik icin duzenli olarak? acmasizca (mesela 10 sene YUH) iliski gerekiyor :) 17 macda ilk galibiyetmi? turkiye kupasini biz atarbahcedenmi aldik 3 tane sallayarak? yargiladik bitti 7-2 olmadigina sukredin. ayrica hangi pozisyon fenerin penaltisi ben goremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aha tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Wendigo said: Wispy said: ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ 17 macta 1 galibiyet ancak iade i itibar icin baslangic olabilir. kocalik icin duzenli olarak? acmasizca (mesela 10 sene YUH) iliski gerekiyor :) Valla geçen sene son maçla şampiyonluğu aldılar elinizden. Şimdi de ilk derbi GG : ) Resmi nikah olmasa da imam nikahını yapmış bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 THARKAS said: Wendigo said: Wispy said: ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ 17 macta 1 galibiyet ancak iade i itibar icin baslangic olabilir. kocalik icin duzenli olarak? acmasizca (mesela 10 sene YUH) iliski gerekiyor :) 17 macda ilk galibiyetmi? turkiye kupasini biz atarbahcedenmi aldik 3 tane sallayarak? Crit hayır onu geçtim 34 maç değerinde 1 puan nincaladı adamlar. anısı, timsahı tazecik duruyor. ^_^ ^_^ ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ilk yarıyı kaçırdım dolayısıyla 5 golü de göremedim bunun verdiği hayal kırıklığının yanı sıra 50. dk'dan itibaren izlediğim kadarıyla, hakem bünyamin efsanevi rezalet bir maç yönetti. adamın kararlarını izlemekten maça konsantre olamadım lan. taçlar , kornerler, ts'ye verdiği penaltı, bize vermediği penaltı vesaire..izlediğim kadarıyla takım olarak defansımızda anlaşmazlık var. onun haricinde ön tarafta iyi paslaşıyoruz, iyi pres yapıyoruz. niang'ta kalite adam gibi duruyor.. biraz daha alışması lazım bizim odun defanslarımıza. olur olur. bu takıma inandım. bir kaç hafta daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ahaasdasdas rıdvan'dan inciler: (baroni için) "bi insan kötü oynamasını da mı beceremez?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 taçlar çok kötüydü ya harbiden . 1 değil 2 değil... paso ts ye verdi anlamsız bi şekilde niangı indiren egemen miydi oysa 2.sarı akardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 güntekin ne ya gömlek felan dışarıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Her iki takımda lige hazır değil gibi geldi bana. Hazırlık maçında daha ciddi bir oyun olur.. Bu arada fenerde, gs deki fener fobisi gibi, trabzonspor fobisi oluşacak bu gidişle.. Fena olmaz ha :) en azından iki maçımız garanti olur lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 THARKAS said: Wendigo said: Wispy said: ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ 17 macta 1 galibiyet ancak iade i itibar icin baslangic olabilir. kocalik icin duzenli olarak? acmasizca (mesela 10 sene YUH) iliski gerekiyor :) 17 macda ilk galibiyetmi? turkiye kupasini biz atarbahcedenmi aldik 3 tane sallayarak? yargiladik bitti 7-2 olmadigina sukredin. ayrica hangi pozisyon fenerin penaltisi ben goremedim.. YARGILADIK BİTTİ falan ya ahahauahusdfausfhasduf REAL REAL adamlar.. yargıladınız abi.. bu sene şampiyonlar ligi sizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 webtv ile yayının sonuna gelmişiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niang topu alıp dönmeye çalıştı. onur atladı aldı topu ayağından. ama dönmeye çalışırken top daha kontrolündeyken trabzonlu futbolcu 1 eliyle formadan çekiyor diğer eliyle omuzundan tutuyordu. kesin penaltıydı. orda öyle bi çekme olmasa niang çok rahat topu kontrol edip vurabilirdi. oysa çekince hem ayakta kalmaya gayret edip hem topu kontrol etmeye kastı. uzatamadı ayağını hatta topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.facebook.com/note.php?note_id=424266245815&id=168478513588 ahahahahah fenerin antu kafasındaki tayfayı reddetmesi lazım basın açıklamasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 volkanın neresi yırtıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ligin 32. haftası zaten. hgfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 of bi cıvımasanız sonra fanatik diyon sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sizi de bursa trabzon felan evlat edinsin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar