jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 shubuo dan gelen msg ı yazıyorum Owen Real de Liverpool un golcusu Own Real madrid le 3 yıllgına anlasırken real de transfer ı gundemde olan vieria takımında kaldı![signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 evet evet doğru haber vieira nahı gösterince bomba transfer yapma dürtüsünü bununla giderdiler gereksiz transfer olur da bu kadar olmaz. owen, raul, ronaldo, beckham, figo, zidane. 6 tane defansına yardım etmeyen öküz var işte.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hasta bunlar .. hala niye forvet alırsın raulla owen aynı özellikte iken owen'ı almak niye ? git defans al kardeşim manyak mısın nesin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Seneye adrianoyu alır bunlar...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 figo yok real istemio figoyu anlaşması bitince gitcek sezon arasında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ya peki bu öküz Real MAdrid yönetimi Morientes'i niye satmadı veya kiralamadı... Ronaldo, Owen, Raul, Morientes. Yuh diyorum hatta hızımı alamayıp çüş diyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 morientes başka takımda oynuyo şu an diye biliyorum ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok kiralık olarak monaco'daydı geri çağırdı Real şimdi kadroda... hatta CL ön eleme maçında 2 gol attı[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya ronaldoyla raul sakatlanırsa noocak yada adamlar haftada bilmem kaçtane maçyapıo adamlarda para bol naapsınlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Adamlar hayvan yaa.Sırf reklam amaçlı adam alıyolar.Batmaz belki bunlar ama böyle giderse adamlar 4-5 forvet oynatamayacaklarına göre(defans az olur bu riski göze almazlar herhalde..)çoğu star kulubede kalcak.Dream team gibi bişi yaratmaya çalışıyolar.Halbuki kulubede kalan futbolcu mutsuz olur.Tabi bazıları da var paramı alırım otururum aşşaa diyo onu bilmem.Ama real de işler iyi gitmez böyle..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 onlar defansif bir orta saha almadıkları sürece bi bok yapamazlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok yok adamlar baya baya iyi oldular salgado - pavon - samuel - carlos ---------helguera eh gerisinden de morientes+figo(veya owen) yedek kalacak gibi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 simdi oldu.. klasik real transferi %93 verimle oyniyan adam yerine 60milyon vererek %98 verimli adam koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çok az paraya aldı ki real bunu.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aeuhae abi biri real i parçalasın. resmen abd gibi bişi. yakında herkes nefret etmeye başlicak bunlardan. off yine unuttuk ben raid3r. en iyis logout yapiim [Bu mesaj Chemical tarafından 13 Ağustos 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bozdular liverpool umu ya şimdi winningde arsenalimin alternatifini bulmam lazım offf[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: jankis, 13 Ağustos 2004 17:07 tarihinde demiş ki: hasta bunlar .. hala niye forvet alırsın raulla owen aynı özellikte iken owen'ı almak niye ? git defans al kardeşim manyak mısın nesin Fantazi yapıolar :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Owen ı nerelerine sokcaklarmış ; onu da alcak bir yerlerinde yer kalmış mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 aptal bu real madrid yığınla forvet ve ileri dönük adamı var daha mal gibi forvet alıyolar hey allam,bu senede babayı alsınlar barça frvr![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mori realde hatta 2 gün önce wisla ya 2 gol attı... 3 forvet filanmı oynatçak napçak 3-4-3 filan oynatr heralde amacı sadece laf olsn beri gele (bölemydi) yoksa bi amacı yok bence samuel i de aldılr ztn ona güveniolr işte roma feci zararda idi herkes kaçtı romadan ahaha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kendilerine rakip gordukleri takimin en onemli oyunculari aliolar iste baska bi aciklamasini goremiorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 fenerliler kızmasın ama zamannda fener stratejisi buydu kim fenere gol atmşsa transfer eidliodu preko filan[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: jankis, 13 Ağustos 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bozdular liverpool umu ya şimdi winningde arsenalimin alternatifini bulmam lazım offf bayernle oynadnmı hiç ?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: jankis, 13 Ağustos 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bozdular liverpool umu ya şimdi winningde arsenalimin alternatifini bulmam lazım offf +1 benımde arsenal ın alternatıfıydı heh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ulan hızlı ada futbolunu benimsemiş bi adam ispanyada ne yapar o yawaş futbolu ya. be salak owen hiç mi aklın yok şimdi viera gitmedi mi real e?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar