Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Son durum ne ? resmi site dedi gelmiyor ama cogu taraftar diyor kesin geliyor pazartesi açıklanacak durum ne edit 2 :önceki konum açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Geliyor kesin %100, varsa tanıdığın forma için iddiaya fln gir. yarın hiç olmadı salı, çarşamba garanti, perşembe olmazsa cuma kesin görüşmelere başladık ya da sponsorla aldık açıklaması düşer, BJK Futbol A.Ş'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 geldim lan geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nileppezdel said: açıldı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nileppezdel said: açıldı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 önceden gs bursa diye açmıştım konuyu nileppezdel in bir sucu yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar