Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bozcaadayı bilenlerin yardımına muhtacım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ve 4 arkadaşım, perşembe günü bozcaadaya gidioruz. Fakat 5 imiz de burası hakkında hiçbirşey bilmiyoruz. Kısacası macera peşindeyiz :) Oraya gidip pansiyonda kalacaz 5 gece.

Şimdi bozcaadaya gitmiş olanlar, bilenler acaba beni bilgilendirebilir mi?

Mesela nasıl bi yerdir, ne yapılabilir, ne yapılmaz? Pansiyon olarak bildiğiniz bi yer varsa da sevinirim. Ucuz mudur? Yoksa pahalı mıdır?

teşekkürler..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Bende 28 Ağustos'ta gitmeyi planlıyorum Bozcaada'ya o sebepten az buçuk araştırma yaptım. Al sana 3 tane site, yoldaki radar yerlerine kadar bilgi var :)

www.bozcaada.info
www.bozcaada.8k.com
www.bozcaadatenedos.com [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ben mortiscim nefret ederim Bozcaadadan kusarim ustune uzaktan bile bakmam midem bulanir dunya uzerinde en bayik 10 yer arasidadir benim icin butun adanin en yuksek yerinin 200m gibi gudik bisey olmasinin bunda onemli bir etkisi vardir elbet.

Orda macera falan yasanmaz cunki bos bı adadır, Adanın yerlılerıyle birlikte bol miktarda Entel ve emekliden abska birseyde bulamasiniz orda.

Orda ister bi hafta ister bir yil kalin yasiyacaginiz en buyuk heycan sizi adadan goturecek vapurun limana yaklasmasi olucaktır.

Kiscasi guzel bi yer degildir.

ps: "i" ler icin ozur dilerim klavyenin "ı" zor basiyor[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ben, yiğit aytoz, barış, ali elaidi, mali

ya abi o kadar rezaleth mi nasıl ya.

millet çok güzel yer falna diodu?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
hep birlikte toplani kicinizi aynaya donun ve seyredin daha cok eylenirsiniz ayrica daha sasirtisi olur

Ali Elaidi kim ya?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
yuh artık ya Ali Elaidiyi okulda tanımayan yok die bilirdim ya :)
ulan hazırlıklar yeni gelio ali elaidi taniolar sırf
sen mi tanımion :)

olm uzun ali varya..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bizim okulun gencligi heuheue[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
evet abi işte bozcaadaya da bu yüzden gidiyorum
orda da açıp fotoğraf çekecem :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Bone cum inan bana tanirim mortisi yeterince ama sirf kicini acmak icin oraya gitmene gerek yok sen cekilmis bi kic resmi gonder ben arkaya montlarim bozcaada fotorafi ama yinede ikinci bi kez dusunun derim bozcaadaya gitme isini.

Ali su kivircik sacli olanmiydi hemide uzun?

Abi napiyim o kadar cok ve bi o kadarda bos adam varki insna tanimaya gerek duymuyo bazen.

allah tan buyuk bi kismiyla bundan sonra gorusmuycem[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
çok boş bi yer. denize girmekten başka yapacak bişey bulamamıştım ben. bi de su kayağı yapmaya çalışıyodum arkadaşımın babasının teknesiyle...

dandik bi yer ya bence baya[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
hm, mali nin babası baya övdü bozcaadayı gerçi. siz gitmezseniz adam hapis kalacak orda :)

o değil de asıl sorun bu yağmur geçer mi :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
ya sonuçta 5 kişi gidioz
biz yine orda taşşak geçeriz

biz hapiste bile eğleniriz euaheu :)
(yok artık :) )

kız mız ortamları nasıl ? piyasa var mı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ben bu sene gittim bozcaada 2 bolumden anlatıyım sana
1.Merkez: Denize giremezsin pasiyonların hepsi burda biz adambası gunlugu 17mden bulmustuk(Emrah Otel)... Sarapcı olursun, yemekler guzel kahve falan war ayrıca ickilerini alıp indigin iskelenin solunda(kalenin arkasında) fenerin orda cok guzel içilio biz baya eglenmistik...

2.Deniz tarafı: Denizi cok guzel burda sadece cadırlar oluo burdada kelle bası 10 dediler, fakat burda bi bok yapamazsın aksamları...

Not:Merkezle deniz tarafında minibus kalkıyo sanırım 1 m di gidis tam hatırlamıyorum...
Umarım yardımcı olmusumdur...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
piyasami alasi var full fors piyasa yapiyosun gece gunduz kiz desen gani heryer kayniyo kiz bole karinca surusu gibiler.

ULAN IKI SAATIR NE DIYORUM BEN EMEKLILER VE ENTEL LER gidiyo diyorum o boktan adaya en gencler yeni evlenmis ciftler oluyo zavallilarim sikiliyolar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
kız olayına gelince haziranda bi bok yoktu... Koca adada 4-5 tane kız gormusumdur o kdr...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NE BİÇİM ADA ORASI YA!

pffffff..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
satıp da gelmeyen bence konusmasın... :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya zaten kızlar beni buluo o sorun değil :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
heyt be yuru be mortis seni kim tutar vın vın vın....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
mortiscim karadut sarabını kesinlikle dene hemen meydanda kahvenin yanında (ataol sarapevinin yanı) bakkaldan temin edebilirsin superdi...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zaten orda anlaşılan paso içecez... :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
baska turlu geceleri sabah edemezsiniz sıkıntıdan bide banka bi tek iş bankası war aklında bulunsun baya işkence cekmiştim...[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...