Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben ve 4 arkadaşım, perşembe günü bozcaadaya gidioruz. Fakat 5 imiz de burası hakkında hiçbirşey bilmiyoruz. Kısacası macera peşindeyiz :) Oraya gidip pansiyonda kalacaz 5 gece. Şimdi bozcaadaya gitmiş olanlar, bilenler acaba beni bilgilendirebilir mi? Mesela nasıl bi yerdir, ne yapılabilir, ne yapılmaz? Pansiyon olarak bildiğiniz bi yer varsa da sevinirim. Ucuz mudur? Yoksa pahalı mıdır? teşekkürler..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bende 28 Ağustos'ta gitmeyi planlıyorum Bozcaada'ya o sebepten az buçuk araştırma yaptım. Al sana 3 tane site, yoldaki radar yerlerine kadar bilgi var :) www.bozcaada.info www.bozcaada.8k.com www.bozcaadatenedos.com [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben mortiscim nefret ederim Bozcaadadan kusarim ustune uzaktan bile bakmam midem bulanir dunya uzerinde en bayik 10 yer arasidadir benim icin butun adanin en yuksek yerinin 200m gibi gudik bisey olmasinin bunda onemli bir etkisi vardir elbet. Orda macera falan yasanmaz cunki bos bı adadır, Adanın yerlılerıyle birlikte bol miktarda Entel ve emekliden abska birseyde bulamasiniz orda. Orda ister bi hafta ister bir yil kalin yasiyacaginiz en buyuk heycan sizi adadan goturecek vapurun limana yaklasmasi olucaktır. Kiscasi guzel bi yer degildir. ps: "i" ler icin ozur dilerim klavyenin "ı" zor basiyor[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arada kimmis bu 4 kisi merak ettim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 edit:bu iğrençlik benim sınırlarımı aştı vazgeçtim yayınlamaktan [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben, yiğit aytoz, barış, ali elaidi, mali ya abi o kadar rezaleth mi nasıl ya. millet çok güzel yer falna diodu?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hep birlikte toplani kicinizi aynaya donun ve seyredin daha cok eylenirsiniz ayrica daha sasirtisi olur Ali Elaidi kim ya?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yuh artık ya Ali Elaidiyi okulda tanımayan yok die bilirdim ya :) ulan hazırlıklar yeni gelio ali elaidi taniolar sırf sen mi tanımion :) olm uzun ali varya..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bizim okulun gencligi heuheue[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet abi işte bozcaadaya da bu yüzden gidiyorum orda da açıp fotoğraf çekecem :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bone cum inan bana tanirim mortisi yeterince ama sirf kicini acmak icin oraya gitmene gerek yok sen cekilmis bi kic resmi gonder ben arkaya montlarim bozcaada fotorafi ama yinede ikinci bi kez dusunun derim bozcaadaya gitme isini. Ali su kivircik sacli olanmiydi hemide uzun? Abi napiyim o kadar cok ve bi o kadarda bos adam varki insna tanimaya gerek duymuyo bazen. allah tan buyuk bi kismiyla bundan sonra gorusmuycem[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çok boş bi yer. denize girmekten başka yapacak bişey bulamamıştım ben. bi de su kayağı yapmaya çalışıyodum arkadaşımın babasının teknesiyle... dandik bi yer ya bence baya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hm, mali nin babası baya övdü bozcaadayı gerçi. siz gitmezseniz adam hapis kalacak orda :) o değil de asıl sorun bu yağmur geçer mi :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya sonuçta 5 kişi gidioz biz yine orda taşşak geçeriz biz hapiste bile eğleniriz euaheu :) (yok artık :) ) kız mız ortamları nasıl ? piyasa var mı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben bu sene gittim bozcaada 2 bolumden anlatıyım sana 1.Merkez: Denize giremezsin pasiyonların hepsi burda biz adambası gunlugu 17mden bulmustuk(Emrah Otel)... Sarapcı olursun, yemekler guzel kahve falan war ayrıca ickilerini alıp indigin iskelenin solunda(kalenin arkasında) fenerin orda cok guzel içilio biz baya eglenmistik... 2.Deniz tarafı: Denizi cok guzel burda sadece cadırlar oluo burdada kelle bası 10 dediler, fakat burda bi bok yapamazsın aksamları... Not:Merkezle deniz tarafında minibus kalkıyo sanırım 1 m di gidis tam hatırlamıyorum... Umarım yardımcı olmusumdur...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 piyasami alasi var full fors piyasa yapiyosun gece gunduz kiz desen gani heryer kayniyo kiz bole karinca surusu gibiler. ULAN IKI SAATIR NE DIYORUM BEN EMEKLILER VE ENTEL LER gidiyo diyorum o boktan adaya en gencler yeni evlenmis ciftler oluyo zavallilarim sikiliyolar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kız olayına gelince haziranda bi bok yoktu... Koca adada 4-5 tane kız gormusumdur o kdr...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NE BİÇİM ADA ORASI YA! pffffff..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kendi azinla soyledin "Ada"!!![signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 satıp da gelmeyen bence konusmasın... :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya zaten kızlar beni buluo o sorun değil :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 heyt be yuru be mortis seni kim tutar vın vın vın....[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mortiscim karadut sarabını kesinlikle dene hemen meydanda kahvenin yanında (ataol sarapevinin yanı) bakkaldan temin edebilirsin superdi...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 zaten orda anlaşılan paso içecez... :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 baska turlu geceleri sabah edemezsiniz sıkıntıdan bide banka bi tek iş bankası war aklında bulunsun baya işkence cekmiştim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Öne çıkan mesajlar