Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Masters GamesCom Day 5 - Finaller

Desu

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

daha zor değilki abi flank.. inanılmaz bişi dğeil yanı flank yapmak. heleki alan etkili root büyüsü varken zergün

ahahah abi hiç yapmamışsın bence flank =P baya zor bişey sadece sağdan soldan saldırmak değil olay. mesela lingleri attack move verirken banelinglerle kaçan marineler kovalıcaksın o sırada fungal atıcaksın, ling lerin-banelinglerin-mutaların-infestorların hızını hesaba katıp ona göre sırayla giriceksin lingler önden tek başına gitmicek ya da bi taraftaki ordun saldırmışken diğeri 2-3 sn sonra saldırmıcak falan çok çok zor bişey düzgün flank yapmak
Sosyal ağlarda paylaş

abi, eşit popda zerg forcenun heleki ultrası infestoru varsa terranı overhelm etmemesi söz konusu bile dğeil. orta kaliteli bir flank bile ciddi avantaj sağlıyo.heleki infestorın varsa. ya marineleri dahda erken cekmesi gerekiyo bütün tanklarını kaybediyo, yada fungol yemeyi göze alıyo.

bu kadar yanı
Sosyal ağlarda paylaş

sen bilmiyosunki

abi etme iki mactada öle mükemmel falan değildi flankler, fungollar gec geldi ultrralaın önünde lingler tıkadı vs vs reapleyleri izle gör yanı.
yok öle mükmel flank falan yapmışlığı. kafadan girse bile zerg zaten bütün tankalrını bırakmak zorunda terran. ayrıca flankjlerin genelinde ordu popu daha azdı dimaganın.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün tankları bırakmak değil positioning i çok kötüydü çoğu durumda. dc olunan maçta hatırla dimaga da her zaman yeten ordu kompozisyonu vardı baya kötü saldırdı ve terran nerdeyse hiç bir şey kaybetmeden dimaga'nın her şeyini aldı sadece marineleri banelinglerden kaçırarak. ordu popu da tabi ki daha az olucak zerg'ün ordusunun çoğu gas heavy iken terranda mass marine vardı. ayrıca army costlarına bakarsan zerg'ün ordusu her zaman daha pahalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

zerg ordusunun daha pahalı olmasında bir sorun yokki daha cok expadn edebiliyo zaten. hanı bunlar bwdede böyleydi böle kabul görürdü vs vs
ayrıca casterlara güvenip kullanmayı beceremezsen combatı kaybetmen normal dğeilmi?
infestor değildi templar kullanıyo olsaydı, storm atamadan marinelere kaybetsedi tanklara templarları gelip bunu söylemezdik batırdı kendi hatası derdik.

ikisinin arasında pek bi fark yok bunu söylüyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

zerg ordusunun daha pahalı olmasında bir sorun yokki daha cok expadn edebiliyo zaten. hanı bunlar bwdede böyleydi böle kabul görürdü vs vs
ayrıca casterlara güvenip kullanmayı beceremezsen combatı kaybetmen normal dğeilmi?
infestor değildi templar kullanıyo olsaydı, storm atamadan marinelere kaybetsedi tanklara templarları gelip bunu söylemezdik batırdı kendi hatası derdik.

ikisinin arasında pek bi fark yok bunu söylüyorum ben

abi aramızdaki fark sen bunu hiç denememiş olarak söylüyosun ben söylediklerinin hepsini iyi oyunculara karşı kullandım çok defa ve o combatların hepsi zerg için terran için olduğundan çok daha zor micro açısından. sen de düzgün bi flank yapmaya çalış öyle bir durumda sonra tekrar konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...