gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 olm nası senkronize ediyosunuz lan bana da anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehtermarsi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lan sırf cevabı vermek icin üyelik aldıydım.Evet verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yalniz cok ilginc mars oldugu anlasiliyo demek. herkez mars dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 naydan kaynaklanıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 evet ondan galiba. mesela rock müzikte DIN kullanilir. metalde VIY, rap zaten direk beatbox yaparken cikan sesler. bide sesin düstügü ve yükseldigi yerlerde "^" ve "v" isaretleri kullanilabilir. mesela yukardaki örnekte: ^Naaaaaay. vNaaay Na. ^Naaaaay. vNay Na. ^Naaaaay. vNay. basinada hangi notadan baslayacagi yazilir. yeni nota sistemi icat etcem galiba. öbürü cok karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben de metalde cıcıcıcıcıcıc yapıyorum ağız distortionu tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dogru bak gitar tonuna göre degisir. wah pedali kullnilmissa "wauv" denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben triplet yapiyorum bilader, HORORON HORORON HORORON HORORON diye, dusuk akortta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gecko said: olm nası senkronize ediyosunuz lan bana da anlatın müzik kulagi lazim biraz. icinden söyleyip aninda yazcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 zıpkın bıçkın zıpkın bıçkın zıpkın bıçkınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ciddi olarak sorucam kaç yıldır kafama takılı şu melodi. dı dı dı dıııııııı dı dı dı dıııııııı dıııı dıııı. dı dı dı dı dı dı dı dı dı dıııı dı hatta dur bakim bi yerde müziğe dökebilirmiyim http://hotfile.com/dl/64520822/d47bddd/deneme.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar