lawrance Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 arkadaşlar bu acımı sizlerle paylaşmak isttedim 4 yıl ewweldi sanırım pafi adında çok tatlı bi golden retriewer cinsinde köpeğim wardı bi gün sahilde onunla dolaşırken yanımızdan hızla iki motorlu geçti 5 dakika geçmeden karşıdan gelen motorlulara pafi sinirlenmişti havladı filan neyse bi anda elimden kaçı verdi motordaki adamın üstüne doru zıplayıp dengesinin bozulmasına neden oldu adam yerden kalktı hızla köpeğe tekme savurdu orda hemen devreye girdim adamla dövüştüm pek güçlü bir adam değildi onunla dövüşürken bi yandanda köpeğim pafiyi düşünmekteydim yerde yatmış ölece bakıordu orada birşey olduğunu anladım ama iş işten geçmişti hastaneye yetiştirdim ama ne yazıkki kurtaramadılar iç kanamadan çocukluğumdan beri büyüttüğüm yaşlı pafim hayatını kaybetmişti içim parçalandı sanki kalbim yok oldu ewde tüm ailem sanki evlatları ölmüş gibi yas tuttular ...[signature][hline]Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kardesim haklisin ama motorcunun hicbir sucu yok hadi motorcunun arkasindan havladi belki isirmaya calisti ise basar giderde adami yere dusurmusseki adamda anlayisin a si kalmyacaktir kopege -muhtemelen boynuna atmistir- bi tekme savurmasi normal sen tasmasiz gezdirmiyordun insallah.. genede gecmis olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 geçmiş olsun başın sağoslun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 geçmiş olsun başın sağolsun üzücü bir durum ama insanın sinir ile bu tarz tepkiler vermesi ise doğal[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yazık olmuş evet, fakat ya köpeğin bir anlın hırsla adamı yaralasaydı? ölümüne sebep olsaydı motordan düşürüp? bunları da göz önünde bulundurmak lazım. ara sıra görüyorum, çocukların elinde kendilerinden büyük boyda köpekler (sana değil bu lafım yanlış anlama), sonuçta ev köpeği de olsa o bir hayvan, kaçsa saldırsa birine zapt edememez, ee o zaman da artık hayvan ne zarar verirse veya hayvana ne zarar gelirse ondan sahibi sorumlu.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Başın sağolsun, çok üzücü olay. Aynı durumda çok sağlam girişirdim ben de eminim adama, ama haksız olurdum anladığım kadarıyla. Köpek bakımı büyük bir sorumluluk, köpeği gezdirmek de öyle. Hayvana hakim olamıyorken serbest bırakmak her ikiniz için de, hatta çevre için de zararlı. Ben de serbest gezdiririm oğlumu sık sık; ama kontrolüme güveniyor olmama rağmen mutlaka ağızlığı takılı olur serbestken. Sağa sola saldırdığı için değil, -kuzu gibidir aslında- ama insanlara korku veya huzursuzluk yaşatmak ne onun ne de benim hakkımız olmadığı için. Hatta ağızlığa rağmen sinirli stresli günlerimizde serbest bırakmamayı tercih ederim. Yoksa şimdiye kadar saldırdığı her insana ben de saldırırdım, çok doğru kararlar veriyor o konuda; ama saldırdığı adamı ikna etmek mümkün olmuyor tabii.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gecmıs olsun kardes bnmde ılk kopegım doduumdan berı yanmda olan ıspanyol cookerım olmust 5 yıl once ama normalden fazla yasatmıstık onu annem cok ıı bakmıstı ona 18 yasında bır cmtsı sabahı uykusunda olmus halde bulmus annem onu bn uyuyordum arka bahcemız gommus sabah kalktıımda gozlerım onu aradı ama yoktu ortalıkta *! gozlerı yasarır* annem salonda hungu hungur aglıyordu o gunde temızlık gunuydu temızlıkcıde aglıyordu bı yandanda utu yapıordu o gun3 t-shırtım yandı... 1 hafta boyunca agladım dogduumdan berı ynmda olan kardesım gıbıydı ama olecegı ztn bellıydı vucudunda buyuk bır yara vardı sımdı hastalıınn adını hatırlamıorum en azından en guzel olumu yasadı uykudeyken...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gerçekten bayağı üzücü bir olay :( başın sağolsun biraz geç olsada..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Basın sagolsun uzuldum :([signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 başın sağolsun..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 başınız saolsun ikinizinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 off yazık ya :( geçmiş olsun[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 başın sağolsun.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ba$ın sagolsun...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar