Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aiolos geldi yeminlen kasırga var hortum başlıcak herşey olabilir kapı pencere açabilsem de oksijen girse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bornova foruma gittimde arada feci esti valla ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu gece de ben esiyorum alsancak gecelerinde kapınız pencereniz temkinli olsun. uahau evet bayağı bi esti akşama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aman rasmon dikkat cidden uçuruyor yanında ceket bulunsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 çarşamba geri gelcek sıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 izmir ne oluyo popon başın oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ceketlik kadar var mı ya? ona göre çıkıcam buca sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 buca sakinse bilemem ama araban falan varsa al arabada dursun ne olcagı bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gavur izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rasmon said: bu gece de ben esiyorum alsancak gecelerinde kapınız pencereniz temkinli olsun. uahau evet bayağı bi esti akşama doğru. Hide yo wife, hide yo kids, hide yo husband... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 o değilde bostanlıda bi mekan alkol satmıyoz ramazan diye dedi. beni benden aldı sdfs. yan dükkanda satıyolarmış. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bugün bisiklet bindiydim rüzgar ben nereye dönersem direk yüzüme doğru esti ağzıma etti resmen öküz gibin yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 _noopy said: izmir ne oluyo popon başın oynuyo hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yok yaw alsancakta esiyodu ama iyiydi yani.öyle ceketlik falan bi durum yok.sıcakları çekiceğime bu rüzgarı yer hasta olurum daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 rüzgar kapıyı öyle bi çarptı ki, kapı çerçevesini duvara yapışık tutan dolgu malzemeleri patladı yere saçıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 7.8 yetmedi mi? çok alakasız oldu şimdi farkettim sdfsf uyiyim ben bataryam boşalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 esti biraz bornova iyi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar