Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ya arkadaşlar moralim bozuldu da paylaşmak istedim. gecen gün geçiçi mezuniyet belgemi almaya okula gittim ege- matematik ten bu sene mezun oldum. ortalamam 2,81 danışman hocamla muhabbet ederken bu ort ile yüksek yapıp yapamayacagımı sordum (bu sene düşünmüyorum zaten) o da iyice olumsuz konuştu, olmayacagını söyledi, çok fazla başvuran var dedi, başka okullarda peki dedim, sadece burda degil hiç bi yerde yapamassın dedi. ya ortalamam çok iyi degil biliyorum ama o kadar kötü oldugunu düşünmüyorum ya, ilerde işletmeden veya ekonomiden yüksek felan düşünüyorum. bunun alesi ni üds siniyaptıktan sonra niye olmasın ki? var mı ort.u benim gibi olup yüksek yapanlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hocan saçmalamış, yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Niye olmasın ki? Yeni açılan üniversiteler filanlar var, oluyor vs. Bilmiyorum gerçi matematik nasıldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 böyle hocalara da acayip gıcığım. bal gibi de yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 başvuru şartı min. 2.82 olmayan her yerde giderin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nerde ne masterı yapmak istediğine bağlı tabi bu da 2.82 ile tabi ki yaparsın master öle şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hocan cidden saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tr'de çoğu okulda min. 2,5tur. git yap master'ı.. hocana kart atarsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2.48 ile mezunum.. doktora öğrencisiyim selam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 O not ortalaması sınırları zaten başvurabilmen için sadece. Olay tamamen mükalatta biter. 2.81 hiç az değil bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2.42 here, 85 de ales; Marmara'da kabul aldım. Hatta ortalaması 3 küsür olan bir kaç kişi var benim kabul edildiğim bölüme kabul edilmeyen. GİREMEZSİN çok saçma bir laf, Dasaa da yanlış hatırlamıyorsam düşük ortalamayla Boğaziçi'ne falan kabul aldı. Özeller zaten alıyor büyük ihtimalle. (bazı programları ayırıyoruz bu noktada) Benim sana tavsiyem eğer tezli yapmayı düşünüyorsan otur ALES'e hazırlan 90+ bir not al, bir de başvuracağın bölümle ilgili iyice fikir sahibi ol/ birşeyler öğren, daha sonra ODTÜ , BOU vs.ye bile girebilirsin. Tezsizlerde çoğu devlet üniversitesine nispeten daha kolay, özellerde tam tersi anladığım kadarıyla. Not ortalamasına bakıp alan okullar tezek yesin ayrıca. İstanbul Ekonometride çan eğrisi var herkes zaten 50 60la verdiği için tüm dersleri diploma notu yüksek oluyor, Marmara'da çan vs. yok, yine herkes 50 60la mezun oluyor, sonra bölüm 1.si 3.40 2.si 3.10 3.sü 2.97'yle bitiriyor okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 benim ablam da yamulmuyorsam 3'e yakın olmayan 2'li bir ortalamayla yapmıştı masterını odtü'de. Bu arada y.lisans yapanlara kabataslak bir soru soracam, yuvarlayarak yandan yemiş bir cevap verseniz yeter. Bu y.lisans'a haftanın 2 gününü ayırıp (programın da müsadesiyle) diğer 4 günü çalışarak iş güç peşinde koşturabildiniz mi acaba (1 gün kıçı devirip yatmaya ayırdım fsd) yani yok olm öyle yürümüyo o işler veya tabi çok mümkün önemli olan gayret etmek gibi yanıtlar bekliyorum bir işe yaramayacak sadece kulak dolgunluğu olsun kafamda =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 benim ortalamam berbat.. hiç karıştırmayın orasını :D gerçi berbat ortalamam ile itü'ye de boun'a da girdim.. dediğim gibi, ortalama sadece bir baraj varsa (min 2,5istiyoruz derlerse) sıkıntı yaratır. kalanında hiçbi işe yaramaz. üni.de haylazlık edebiliyor insanoğlu.. swh @yav: yapılır abi.. sınav dönemi zorlar biraz ama yapan bi sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yav said: benim ablam da yamulmuyorsam 3'e yakın olmayan 2'li bir ortalamayla yapmıştı masterını odtü'de. Bu arada y.lisans yapanlara kabataslak bir soru soracam, yuvarlayarak yandan yemiş bir cevap verseniz yeter. Bu y.lisans'a haftanın 2 gününü ayırıp (programın da müsadesiyle) diğer 4 günü çalışarak iş güç peşinde koşturabildiniz mi acaba (1 gün kıçı devirip yatmaya ayırdım fsd) yani yok olm öyle yürümüyo o işler veya tabi çok mümkün önemli olan gayret etmek gibi yanıtlar bekliyorum bir işe yaramayacak sadece kulak dolgunluğu olsun kafamda =p bizde çalışan çok adam olduğundan dersler 1.5 güne sıkıştırılmıştı isnanlar da o 1.5 gün için izin alıp geliyordu tezsizde daha rahat tezsizde dersler 7 den sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 saolun arkadaşlar ya, vallahi hocayı bogasım gelmişti öyle söyleyince, başta gülüp geçmiştim, koskoca profa 3 altı ort tabi az gelir ama yapılır diye ama işte kafaya takıo insan. alese agırlık vermek gerekli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 @Yav, çalışırsın tabii de, mesela tezli yüksek lisans yapıyorsan bence bir akademik bir amacın olmalı; hani 2 güne yığılmış olabilir derslerin ama ne bileyim diğer günler gider bir matematik dersine girersin, lisans derslerinde zayıf olduğun bir konu varsa onu takip etmeye çalışırsın; hocaların götünde proje kapmak için koşarsın vs. ki sonrasında adam gibi referansların; ileride kadroya başvurduğunda yüksek not alabileceğin bir sınavın ve işte ben bu uğurda böyle böyle yaptım diyebileceğin düzgün bir yüksek lisans geçmişin olsun. Hani gelecekte akademik kariyer düşünmeyen birisi bence tezsiz yüksek lisans yapsa daha hayırlı olur, hem dersler geç başlıyor, hem daha hafif ve uygulamaya yönelik hem de hem okuyup hem kariyerinize başlayabilme imkanı sunuyor. Sonra zaten doktora yapmak isterseniz tezsiz ya da tezli olması çok da farketmiyor gördüğüm kadarıyla. Ha ama Türkiye'de yl yapanların büyük çoğunluğu ya yüksek lisans yapmayı şart sananlar ya da 2 yıl daha öğrencilik hayatım devam etsin diyenler ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 askerden kaçanlar ve akademik kariyer peşinde olanlar da var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Zaytung said: bedelli soylentileri doktora ve yuksek lisans basvurularını bıcak gibi kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 çoğu uni tezsiz yl seçeneği sunmuyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 deadwoll said: Hani gelecekte akademik kariyer düşünmeyen birisi bence tezsiz yüksek lisans yapsa daha hayırlı olur, hem dersler geç başlıyor, hem daha hafif ve uygulamaya yönelik hem de hem okuyup hem kariyerinize başlayabilme imkanı sunuyor. Sonra zaten doktora yapmak isterseniz tezsiz ya da tezli olması çok da farketmiyor gördüğüm kadarıyla. Yok öyle bir şey. Tezsiz yüksek lisansla, doktora yapmak için çok beklersin, en azından Kocaeli Üniversitesi'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 selam lisans ortalamam sadece 2.48 değil aynı zamanda tezsiz yüksek lisans yaptım.. ve evet hâlâ doktora öğrencisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nası yaptın abi bize de öğretsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2.48le nası mezun oldun lan, ben 3ün altına düştüm diye uyarı geldi, kayıt olamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ne bileyim profların inancı tamdı.. bir de dersde her boku bilen adamlar vardır ya.. işte o bendim.. ama tabii bilimsel hazırlık verdiler lisans notu benden daha iyi olan başka bir arkadaşı da iktisat politikası doktorasına bil.hz. olmadan aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Selam çalışırken gündüz yüksek lisans yapamayacağım için tezsiz olarak doktoraya kasabilir miyim, dedim işletme bölümünün başındaki herifçioğluna. Adam hayır, kabul etmeyiz dedi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar