Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asp.net ve javascript

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Ben html ve css'i w3schools.com 'dan öğrendim. gerçekten o bölümleri harikaydı ama javascript bölümünde ve özellikle asp.net bölümünde o güzelliği bulamadım.
ama öğrenmek de istiyorum js ve .net'i. böyle rahat ve güzel öğrenebileceğim kaynaklar var mıdır acaba? sıfırdan başlıycam ingilizce türkçe fark etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

js:
bunu bir kitaptan öğrenmek pek faydalı değil bence. ama tavsiyem, öncelikle sakın js librarylerine falan bulaşma. bir şeyler yapmaya çalış, yapamadıkça internette araştır falan..
ilerledikten sonra tavsiyem; kesin douglas crockford'un 'the good parts' kitabını oku. ama bu kitap başlangıç kitabı değil. temel metodolojileri, yapılması ve yapılmaması gerekenleri falan anlatıyor.. bir de yahoo dev. network'te aynı adamın videoları var.. çok iyi anlatımlar, tavsiye ederim.

asp.net:
asp.net sitesindeki tutoriallarla başlayabilirsin bence. örnek siteleri falan indirip karıştırırsın falan. orada başlangıç seviyesinde güzel tutoriallar falan da var, çabuk adapte oluyor insan. bunun için başlangıç seviyesi kitap tavsiyem olabilir bak; http://www.amazon.com/gp/product/0470502215?ie=UTF8&tag=aspnettelligent-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=0470502215

tabii asp.net için öncelikli olarak temel .net bilginin olduğunu varsayıyoruz.

her ikisi için de sektörün ileri gelenlerinin bloglarını takip edebilirsin bir de. çünkü adam orda bir şeyden bahsediyor, bilmeyip araştırıyorsun falan.. iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...