baron45_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Arkadaslar Axisi spere klosörüne kuruyorum. kurduktan sonra axise tıklıyorum esyaları load yapıyor. bittikten sonra spwnlara esyalar menüsüne geliyorum. bombos hicbir esya spawn yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Serverin axisin o versiyonunu desteklediğini bir kontrol et bu 1 2 cisi scriptleri sphere in dogru yerine ve axis ide c/sphere in icine kurup default olarak calistirdiği bir kontrol et bakalim ilk once[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Roanoke peki deaful oluyor doru senin dedğin peki onadan nasıl kurtuluruz. axisi ilk actığımda bir menü geliyor defaul bide baska bise ondan sonrada baska menü geliyor verdatalar mullar birsürü ayar. onların hepsini yapmak zorundamıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 axis.exe ye cift tikladiginda sana default yada none diye 2 tane secenek gelmesi gerek [bende ole] default u secersen sphere/scripts teki scripts leri okuyarak axisi i acar.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende fazla bızıklamadım ama kurdugumda axis çalışmadı win2k3'de.. çalıştıran varmı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 axis i 2 kere yükleyerek bu sorunun üstünden geliyorum sende bunu dene.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar