Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 antibiyotik içtikten sonra alkol alırsam bişey olur mu? ortama giricem de alkol almazsam ortama almazlar diye korkuyorum kapıda hohlatıyolarmış diye bi rumor (dedikodu) bile duydum yani ama antibiyotik almazsam da boğazım hooopfff! diye şişip beni uykumda öldürebilir aynı sahibi uykudayken kafeslerinden sürünerek çıkan ve sahiplerini BOĞARAK öldüren yılanlar gibi çok korkuyorum şu an gözlerim pörtlemiş ve vücudum morlaşmış bi şekilde ölmek istemiyorum zira arkadaşlarım kaba insanlardır ve daha 40'ım çıkmadan ehelehe patlıcan gibi adamdı la zxczcz diyebilirler diye çok korkuyorum, ne yapıcağım hakkında zerre kadar fikrim yok lanet olsun çünkü zaten antibiyotik içtim ama alkolü yarın alıcam ortam ve kızlar yarın yani acaba yarın içmesem mi antibiyotik uzman görüşünüzü almak istiyorum thank you in advance.... (teşekkürler in ilerleme) no troll pls...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ic de geber dicem ama kiyamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hala cevap yok mu arkadaşlar illa konu dışına mı açsaydım pfff??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 almayıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aa gelmiş cevap teşekkürler tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 al abi teyzem aldı birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi hangi anbitioyik alıyodu teyzen ben prozac alıyorum belki teyzen başka bişey alıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 olur http://www.saglikkutuphanesi.net/images/pictures/E1B_uzum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 al antibiyotiği bişey olmaz. yanlız çok bi etkisi kalmaz o aldığın antibiyotiğin ama kannımca hiç almamaktan iyidir. yanlız boğaz ağrısından korkuyosan içceğin soğuk alkolün etkisi almadığın antibiyotikten çok daha fazla onuda bi aklında bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Saeros said: abi hangi anbitioyik alıyodu teyzen ben prozac alıyorum belki teyzen başka bişey alıyodur Prozac etkisi aninda gecen ya da aninda etki eden bir ilac degil. O sebeple ilaci icmeyiver alkol alacaksan. Hele hele bi kac aydir kullaniyosan kaciracagin tek dozun bi onemi olmaz. Lakin aliskanlik haline getirme tabi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sakata gelebilirsin, icme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 prozac antibiyotik miymiş. Seni kandırmışlar dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi antibiyotik prozac değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Prozac anti-depresan. Anti-biyotik degil evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Prozac anti depresan değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 prozac bir yaşam tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 onu bilememde hapları ezerek içme abi o zararlıymış bak. herkese seslendim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 geçen gün bunalımlı bi günümdeyken duvarı kırmıştım da vermidon verdiydi doktor ayağım için o bişey yapar mı alkolle etkileşime geçerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yumruk atarak mı kırdın da ayağın incindi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 benim teyzem bira ila antibiyotik aldı öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu ne abi ciddiye almicaksan girme topice zorla mı okutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 neyse yatıyorum sabah görücez neler olucak yarının getireceklerini asla bilemeyiz 6'da yola çıkıyoruz iyi forumlamalar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gel ben sana iğne vurayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Lancelion said: yumruk atarak mı kırdın da ayağın incindi ? bunu nasıl yumurta kırarak mı ayağını incittin olarak okuyabildim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi illede içecegin bir ortama neden gidesin ki eger sadece içki almadın diye ortama almazlarsa gitme sende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar