roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 selamlar, önümüzdeki yıl 1. dönemi almanya'da okuyacağım ve alman konsolosluğu seyahat sağlık sigortası istedi, AXA'dan bir yıllık yaptırdım. fakat poliçede emin olamadığım birkaç madde var ve mesai saatleri bittiği için soramadım. said: 1. teminat süresi poliçede belirtilen vade başlangıç tarihinde sigortalının yurtdışı seyahati için seyahat vasıtasına bindiği andan itibaren başlar, en geç poliçede belirtilen gün sayısının (365) bitimine kadar ve her halükarda Türkiye ye giriş yapmak üzere gümrüklü sahadan geçtiği ana kadar olan süredir. şimdi ben çıktım, sonra geri geldim, sonra tekrar çıkıcam yurtdılında, geçerliliği devam edecek değil mi sigortamın yoksa tek çıkışlık gibi bi saçmalık mı var? bundan emin olamadım. said: iş bu poliçede teminat süresi maksimum 92 gün ile sınırlı olup..... bu ne anlama geliyor? 1 yıllık yaptırdım, teminat süresi neden maks 92 gün? said: her bir hasarda 75 EUR'a kadar muafiyet uygulanacak, 72 EUR üzerindeki faturalarda ise hasarın tamamı ödenecektir yani ben diyelim ki hastalandım, 65 EUR tuttu toplam masrafım, bunu sigortam ödemiyor değil mi, yoksa yanlış mı anlamışım. yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 daha bi yil varmis, pzt tesi edimlara sorsan daha iyi olur ama o vakte kadar vardir bisiyler solicek tabi
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 seyahat sağlık sigortası =/= sağlık sigortası. 1 yıllık poliçeye ne kadar ödedin bilmiyorum ama atıyorum €100 ise veya daha düşük ise hastalığınla falan ilgilenmez sigorta. 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortasının amacını özetlersek. Eğer oralarda ölürsen tabut türkiyeye gelebilsin. Mevzu budur.
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Seyahat Sağlık Sigortası, yurtdışı seyahatlerinde karşılaşabileceğün acil sağlık problemlerini teminat altına alan ve seçilen alternatife göre içeriği genişletilmiş seyahat sağlık anlasmasıdır. Seyahat Sağlık Sigortası seni aşağıdaki hallerde teminat altına alır: Ayakta tedavi kapsamında yapılan acil muayene tanı ve tedavi amaçlı masraflar, ilgili doktorun yazdığı ilaçlar ve kullanılan tıbbi malzemeler, Kaza veya ani hastalık sonucu hastane tedavisi masrafları, Sigortalının tıbbi nedenlerle nakli veya seyahati, Sigortalının vefatı halinde cenazenin tıbbi şartlara uygun olarak nakli veya bulunduğu ülkede defnedilme masrafları, Terör saldırısı durumunda oluşacak masraflar, ama en az 30.000 euroluk yaptırman lazım.. bildiğim kadarıyla pegasus hava yollarınınn böyle bir hizmeti var herhangibir turizm acentasına gidersen yaparlar.. isviçre sigorta veya zurich sigortada yapıyor ama fiyatları ucuk olabiliyor.. ben bir turzmciyim yurt dısına cok misafir gonderiyoruz pegasus uzerinden yapıyoruz.. birkaç hafta oldu bakmadım fiyatları değişmiş mi diye ama 30.000 euroluğun fiyatı 41 lira falandı.. sana yeterli olucaktır.. Umarım o seyahat sigortasını kullanmak zorunda kalmazsın.. saygılarımlaa..
Öne çıkan mesajlar