Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bone said: ben de dün rastladım bu hadiseye. yapılabiletesi var tabii de, ayın konumu, güneşin konumu felan değişebileceği için bunu kasten mi yaptı yoksa rastlantı mı, belki de gerçekte böyle bir manzara da olmuyordur. e zaten o yüzden sadece belli bi tarihte cıkıyo tutuyo mevzu her gün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tamam da dünya güneşin etrafında bir tam tur yaptığında ay geçen seneki konumuna göre 8 saat ileride oluyor retard hesabına göre. başka parametresi varsa bilmem bu kadarına yetebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 türk yapımı belgeseller.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 neresi komik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: tamam da dünya güneşin etrafında bir tam tur yaptığında ay geçen seneki konumuna göre 8 saat ileride oluyor retard hesabına göre. başka parametresi varsa bilmem bu kadarına yetebildim. lol 21mart ekinoks yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Dynun said: neresi komik ? iyi olmuyorlar genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dasaaa said: abvblizzard said: tamam da dünya güneşin etrafında bir tam tur yaptığında ay geçen seneki konumuna göre 8 saat ileride oluyor retard hesabına göre. başka parametresi varsa bilmem bu kadarına yetebildim. lol 21mart ekinoks yaw.. anlamadım ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ezmek mi lazım illa. yada adamlar denemeyi bırakıp, belgesel çekmekten vaz mı geçsinler, amaan olmuyo madem salla gitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 camiiler yapıldığı zaman 21 marta denk geliyor olabilir, şimdi başka bir tarihe denk geliyordur. gök cisimlerinin izlediği yollar hemen hemen sabit. saçmalayan bizim yıl hesabımız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 misal aztek piramitlerinde güneş güz-bahar ekinokslarda tepelerinden doğar, stonehenge de ise 21haziran 21aralık döngüsü izlenir o da solstice olarak anılıyor. türkçesi nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tamam da orda sadece güneş değil ay ın da konumunun sabit olması lazım bi minare ay bi minare güneş altında olcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aman banane ya iki minare de bana g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bi anlık öfkeyle harcama kendini ekmek. gencecik delikanlısın, yazık olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Öyle bişey olsa biri resmini çekerdi elbet varmı resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mimar sinan çok akıllı adammış öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bide bakım çalışmaları sırasında bi kemerin içinden çıkan bakım kılavuzu gibi bişey vardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Buddha said: Öyle bişey olsa biri resmini çekerdi elbet varmı resim? of cok yazasim geldi resim cekilmez cizilir fotograf cekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cahilliğime ver türkçeden en yüksek notum 3tü. Edebiyattan ünide zorla geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Buddha said: Öyle bişey olsa biri resmini çekerdi elbet varmı resim? mı da ayrı zaten. 3 bile fazla vermişler bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kompozisyon yazdığımda hayatta kaçırmazdım bu ayrı yazılan ekleri. En azından cümleye büyük harfle başlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mimar Sinandır yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 İstanbul'u tarihi iyi bilen biriyle gezmek çok farklı bir şey. Eyüp'te sıradan bir türbeyi geçerken Sokullu için yapılan türbeye rast geliyorsun Sinan'ın yaptığı. Basitçe bir türbe bildiğiniz yalnız dışarıdan 8 içeriden 4 köşeli. Biraz ileride yaptığı başka bir türbe var, içeriden 8 dışarıdan 4 köşeli. Eyüp'e yolu düşenlere tavsiye ederim. Sinan'dır yapar yani, her eserinde bir estetik var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bardakçı bu hadiseye gerçek diyenlere çok sinirleniyor. O'na göre hiçbir gerçek temele dayanmayan bir şehir efsanesi. O zamanda Mimar Sinan'ın Mihrimah Sultan'ı görmesi bile bir mucizeyken, o nasıl olsun da aşık olsunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar