Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 6.5 e giden var . 8 senede mezun bildiğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tabiki. Olan olmuş diyip yoluma devam edicem o kesin birşey. Daha fazla uzatmamak lazım. Her gün dersleri gününde çalışcam desemde inanasım gelmiyo ahah. Babacum zaten bi yandan işle ilgileniyorum baba mesleği sağ olsun iş sıkıntısı çekmiyicem inşallah. Ha tabi bir de kendimi kişisel olarak geliştireyim diyorum ama zaman kalmıyo inan ki. İş gerçekten insanın deli gibi zamanını alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 selam, ben bir donem 4.00 ortalama gorup simdi okulunu uzatan adamim. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ben 4.5 senede bitirdim, çalışıyorum da, hatta önümüzdeki hafta tekrar öğrenci olacağım yüksek lisansa kayıt yaptırıp. Hayatında ne değişti dersen öğrenciyken haftanın 3-4 gecesi dışarı çıkıyordum, 1-2 gün arkadaşlarımda kalıyordum, yazıyordum, çiziyordum, okuyordum vs. vs. Son 3 ay içerisinde ise bu dediklerimin hiç birini yapamadım. Toplasan 6-7 kere arkadaşlarımla görüşmüşümdür, 1 kitap bitirebildim, sc2 multi attım 50 60 oyun falan. Tatile gidemedim, c.tesi zaten çalışıyorum ve eve pelte olarak geliyorum, pazar günü de haftanın yorgunluğunu uyuyarak atıyorum vs. o da yalan oluyor. Özetle uzattım hayata geç atılacağım diye hayıflanma, hayat dedikleri şey yaklaşık 10 15 yıl işini oturtup çalışma şartlarını hafifletene kadar no-lifer çalışmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben ilk 2 yılımı mal gibi bitirdim. dersler zaten zor kimse mezun olamıyor tribinde. cidden kimse olamadı 4te mezun ama geçen sene ders çalışıp 21 ders verince derslerin aslında o kadar da zor olmadığını gördüm yani. bu sene de 16 dersim var başarırsam hepsini vermeyi 5te bitecek hayırlısıylan. 2sene de 37 ders verip imzamı çakıp gideceğim tribindeyim şimdi de. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar