Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'u sel aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha az önce eve geldim ve toplam 15 metre yürümekten (minibus indiğimden beri) tamamen yıkandım , sırılsıklam oldum nasıl yağmurdur bu bea Maltepeyi resmen sel aldı pasajların içi ful su[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
yav hala kurulanıyorum ama hala ıslağım ben gidip bi duş alam en iyisi ayakkabı zaten havuz oldu (bkz. 49 numara ayakkabı yağmurda su çekerse ne olur ) bırrrrrrrrrrr[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
7 milyon hatta daha fazla insan yaşıor şehirde her şey var bir sel alıo her şey darmadağan.:hrr:[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
7 mi? 10 milyon en az[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
"tepe şehir neyin burası, suyu muyu geldi miydi boğaza akıverir" diyip kasmamışlar heralde altyapı :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
gemlik/bursa da dolu yağdı kışın yağmaz hehe[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
evet.İzmirdede hava kapandı bi ara yağcak gibi oldu ama güneş açtı istanbulda herhangi bi hasar felan varmı?[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
bizim burda bir ara yağdı gökgürültüsü falan şimdi açıldı hava baya ama hala yağıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Moncain, 16 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Tanrı sizi korusun ya istanbullular

hangisi korusun?
israiloğullarının ki mi?
Hz İsa'nın müritlerinin ki mi?
yoksa Hz Muhammed'in müritleri mi?
*!nifak sokar kaçar*[signature][hline]"Hanım baltamı getir alış-verişe çıkıyorum"
-Tarihde Türkler

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
istanbula düzgün diyebileceğimiz bir altyapı yapılabilmesi için şehrin büyük bir kısmının yıkılıp ciddi ciddi yeniden yapılması lazım herşeyin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
  • Yeni Oluştur...