SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Daha az önce eve geldim ve toplam 15 metre yürümekten (minibus indiğimden beri) tamamen yıkandım , sırılsıklam oldum nasıl yağmurdur bu bea Maltepeyi resmen sel aldı pasajların içi ful su[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Beter olsun altyapısız şehir.. Umarım sorumluların ailelerinin başına bela olur bunlar dicem ancak boş bir dua olucak :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yav hala kurulanıyorum ama hala ıslağım ben gidip bi duş alam en iyisi ayakkabı zaten havuz oldu (bkz. 49 numara ayakkabı yağmurda su çekerse ne olur ) bırrrrrrrrrrr[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 7 milyon hatta daha fazla insan yaşıor şehirde her şey var bir sel alıo her şey darmadağan.:hrr:[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 7 mi? 10 milyon en az[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dorudur yazık ya 10 milyon kişi yaşıor.bi alt yapı yok.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 onumuzdeki 20 senede bi altyapi olcagini sanmam
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 "tepe şehir neyin burası, suyu muyu geldi miydi boğaza akıverir" diyip kasmamışlar heralde altyapı :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 gemlik/bursa da dolu yağdı kışın yağmaz hehe[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Birden yağmur yağıyor arap kızı .. diye tutturasım geldi..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tanrı sizi korusun ya istanbullular[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ]
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet.İzmirdede hava kapandı bi ara yağcak gibi oldu ama güneş açtı istanbulda herhangi bi hasar felan varmı?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bizim burda bir ara yağdı gökgürültüsü falan şimdi açıldı hava baya ama hala yağıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Moncain, 16 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Tanrı sizi korusun ya istanbullular hangisi korusun? israiloğullarının ki mi? Hz İsa'nın müritlerinin ki mi? yoksa Hz Muhammed'in müritleri mi? *!nifak sokar kaçar*[signature][hline]"Hanım baltamı getir alış-verişe çıkıyorum" -Tarihde Türkler Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tabii çok tanrılı dinleri de saymıyorum[signature][hline]"Hanım baltamı getir alış-verişe çıkıyorum" -Tarihde Türkler Kapattık dükkanı
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bugün bi konu saptırma furyasıdır aldı başını gidiyo :) Heehhe iyi böyle iyi.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eski misir tanrilarindan medet umabiliyor muyuz ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben Osiris'e dua etmek istiyorum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende poseidona.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 istanbula düzgün diyebileceğimiz bir altyapı yapılabilmesi için şehrin büyük bir kısmının yıkılıp ciddi ciddi yeniden yapılması lazım herşeyin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 O da ilk depremde olucak.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ne kadar da iç açicisiniz...[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben gerçekçi olarak nitelendirmeyi tercih ederim.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 gerçekler acıdır felan :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben 13 milyon biliyodum =p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar