sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Oldum olası SİNİR olurum bu bayan lafına. Kadınlara kadın demeye utanan bir toplum oluyoruz. Ayıp denen bişey var yaa. Türkiye Bayanlar bilmemne ligi bile var. YUHH şimdi böyle bişey buldum, twitter'dan. Muşmulapenguen paylaşmış. http://www.bayandegilkadin.com/ Paylaşalım, çoğaltalım, uyaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben bi bayan olarak katiliyorum bu görüsüne. ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bayabiliyorlar çoğu zaman, bayan doğru kullanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ören bayan sana karşı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cok gerzekce olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bayan uygun bir kelime valla, cidden bayiyorlar bir sure sonra adsffadsfads http://i48.tinypic.com/2jaalo6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Hitap ederken kadın kullanamayız ama? Çünkü, kadın direk cinsiyete hitap ediyor, bayan cinsiyetin yanında saygınlığıda getiriyor. Mesela, "bayan nil" demek var "kadın nil" demek var. Sıfat oluyor yani orda kadın. Ha dernek mernek kurarken kadın denebilir ona tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bayan, yavşak lafı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bence de çirkin de bunun utanmayla sıkılmayla zerre alakası yok. Sağdan soldan ne duyduysa onu söylüyo işte adam. Kadınlar da buna saçma salak anlamlar yüklüyor işte. Sonra kızıyolar mutfağa git diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Nil hanım diyebilirsin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu karılarda herşeye alınıyor canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kadın desek kadın kaba tabir hanım diyin diyeceklerdir. kadınlar bayar ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bayanlar dernegi diye bisey olmaz zaten, kadinlar dernegi olur. O tip bir durumda oraya bayan yazanin/koyanin gerzekligidir o. Lakin bayan dogru ve kibar bir hitap sekli sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mahmut(tu) mahmut melisa mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 adını söyleyin, ünvana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: Bayanlar dernegi diye bisey olmaz zaten, kadinlar dernegi olur. O tip bir durumda oraya bayan yazanin/koyanin gerzekligidir o. Lakin bayan dogru ve kibar bir hitap sekli sonucta. yani. kulağa hoş gelmiyor ama herangi kaba bi anlamı yok kesinlikle. söyleyen adam da kibarlık yapmaya çalıştığı için kullanıyor. PMS li karı tribini sosyal akım diye dayamaya çalışan bi türden fazlasını beklemek hata =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bayan lafından alınmak baya gereksiz bir kompleks bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bayan kullanımının yanlıs oldugunu kadın olarak degistirilmesi gerektigini yavas yavas anlıyoruz örnek olarak önceden bayan basketbol liginin ismi kadınlar basketbol ligi olarak değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bir keresinde tezgahtara "Kadın" demiştim de "Kızım ben" demişti. Siz hala bayan/kadın tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 erkeklerede bay demesinler lan o zaman. sanki çok ağdalı toplumuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Sürekli evriliyor ama bu, Avrat denirken bir süre sonra avrat ayıp olmuş KARI'ya evrilmiş, sonra Karı kaba bulunup KADIN'a evrilmiş, şimdi kadın BAYAN'a evrilse de 5-6 sene sonra bayan da kaba olacak. Başka bişey bulcaklar LEYDİ LİGİ falan olacak ligin ismi. Sorun kadınların cinsiyetlerinden utanmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 barnacle said: erkeklerede bay demesinler lan o zaman. sanki çok ağdalı toplumuz ya. erkeklere kim bay diyor? bay hentbol takımı? baylar yüzme milli takımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cassiline said: Bir keresinde tezgahtara "Kadın" demiştim de "Kızım ben" demişti. Siz hala bayan/kadın tartışın. ahahah bi de bu muhabbet var. BAKİREYİM BEN. ne manyak toplumuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 KARI şimdi bayanın da kadınında kullanılcak yerleri var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar