Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni içerik topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu hafta sonuna kadar yeni içerik hakkında somut bilgilere ulaşmış olacağız. Onaylanan şeyleri yazalım:

said:
- Bu sefer isim RvR Pack

- rr100

- önceki rr'yi kasmak daha kolay hale getirilecek. 1-80 mi kastediliyor bilinmiyor.

- Skaven. Her ne kadar playable olmadığı ima edilse de playable olup olmadığı açıklanmadı. Eğer playable ise r1'den başlamayacak. Bundan kasıt WoW'daki DK gibi birşey mi bilinmiyor. Lizardmen adı da geçmedi. Playable olmadığının ima edildiğini tekrar edeyim.

- Power, Progression ve Personality olmak üzere üçe bölecekler, istediğimizi satın alacağız. Progression rr işte, personality kozmetik olur, power da item herhalde.

Bir de ortada gezen rr90 shaman staff screenshot var ama bana sorarsanız fotoşok.

Producer yapılmış kişinin ağzından çıkan ilk sözün rr100 olması priceless. Bu gidişle bu da kovulur.
Mesaj tarihi:
rr kasmayı kolaylaştırmak yerinde bir karar olmuş. Oyuna arkadaş çağırmaya korkuyorum. Herkez çalışıyor, günde 3 saat oyuna girerek 5 ayda rrını yükseltecekte, grupta yer edinecek. Ölme eşeğim ölme.
Yinede bu adamlardan korkarım ben. şimdi kolaylaştırdık hede hödö yapıp 1-80 arasını kolaylaştırıp, 80-100 arasını işkenceye çevirirler. Üstüne bununlada yetinmeyip, 100 rr bonusunada sağlam birşey koyup, op setler ile donatabilirler. Değişen hiç birşey olmamış olur. Yine oyuncular arası uçurum olmuş olur. Burayada yazayım, sonra dediğim çıkar felan. Elimin altında ben demiştim diyebileceğim bir bağlantı olsun (:P)
Mesaj tarihi:
Kolaylaştırmak zorundalar ama iyi niyet olduğundan değil yani. RR tam bir timesink. 80 ile 100 oyuncu arasında yine fark olacak.

Bence bu Skaven playable falan olmayacak. Aion gibi birşey yapacaklar. Yeni bir zone, Skaven AI controlled 3. tekerlek olacak işte. Hatta renown da verecek. Başka türlü 80-100 olmaz zaten, istedikleri kadar bonus versinler yine yetmez. Artık yeni bir zone bile çıkaramıyorlarsa yuh.

Şu Carrie nasıl bir genel hüsran yarattı tarif etmek zor. Çok erken biliyorum ama spekülasyon yapmadan durmak zor zira herkes eli cancel subs'da bekliyor. Nasıl ilk açıklanan şey rr100 olur onu hiç anlamıyorum. 2-3 gün içinde haksız duruma düşebilirim, öyle olmayı da umuyorum ama elinde birşey olan adam neden ilk grind kısmını açıklasın? Expansion diyemiyorlar, zaten expansion bekleyen de yoktu ama siftahı rr cap ile yapmak... Ayaküstü yaptıkları bir söyleşi olduğunu umuyorum.
Mesaj tarihi:
Twisting Tower da bizi geçiçi skaven yapıyodu zaten(:P)Onun harici geçen csr'la konuşurken lizardmen ve skaven sorusunun cevabı için adama wildcardımı kullanmayı teklif ettim:DSonra baya bi geyik döndü ama lizardmen ve skaven olarak iki yeni ırkın olacağı konusunda ufak bi tüyo kopardım.Gerçi csr da ne bilsin.Daha detaylı bi açıklamayı bekleyelim derim.
Mesaj tarihi:
CSR dedikodu dışında birşey bilmez.

Bunca zamandır gerçekleşen bir dedikodu ile karşılaşmadım. Wood elves falan bir ara neler neler sıkıyorlardı. Anca Skaven işte ama o da iki senelik mahalle baskısının ürünü.
Mesaj tarihi:
- Yeni RvR Zone (RvR pack satın alınmadan da girilebilecek)

Gamecon'dan birşey çıkmayacak gibi. Sonrasında RvR pack ile ilgili producer's letter olacak dediler. Orada epey birşey öğreniriz herhalde. Tamamı GamesDay'de açıklanacakmış. (bugün galiba?)
Mesaj tarihi:
Andy said:
"Skaven...OMG TELL ME ABOUT SKAVEN"

Ok...we're planning on doing something new and interesting with them. And it's not like that other game that begins with an A, ends with and N and has a moon of Jupiter sitting in the middle.

Andy said:
We came to GamesCom for 2 reasons: To speak with the gaming press about the new RvR pack for WAR as a "sneak peak" or "soft announcement"/to talk about DAOC being alive and well and coming up on almost a decade and to reach out to and speak with our European community

Şaka gibi lan. ŞAKA GİBİ. Adamlar bildiğin trollediler.
Mesaj tarihi:
said:

The power pack : have a link with new sets/objects but he didn't say more....

For the new RvR zone : skaven theme zone (captain obvious FTW) probably an underground zone linked to the T4... How ? Dunno...
And of course, you know that locking a zone won't need victory points anymore...

The playable skaven : you will have to make something to unlock them. What ? Dunno neither.
What is their purpose ? I asked him if it was to invade PvE instances... and he had a smile

şöle birşeyde var.
Mesaj tarihi:
said:
* Skaven are not NPC's. That means no Balur type 3rd faction.

Bu zaten söylenmişti, tekrar söylenmiş.

said:
* Russia will be getting a server merge. Cross Realming will be allowed.

Bir mucize olmazsa oyunun geleceği bu + friendly collision removal. Acı ama gerçek.

said:
* WAR will get better gold spammer reporting tools. A right-click 'Report Gold Spam' option is in the works. If enough people report them, it will receive faster attention.

US'i bilmem de bizim burada gold seller spam o kadar nadir ki. Son aylarda 2 kez falan gördüm. Grind ile düzgün gold kasılamayan, 2 tane craft skilli olan oyunda zor zaten. Ekonomi yok ki gold seller olsun.

said:
* Carrie did make mention of getting armor (like Annihilator) from a store. I'm not willing to put too much stock in it yet, as it was given just as an example and there is no followup information.

hi2u pay2play. Tabii bu Carrie'nin öylesine yaptığı bir yorum da olabilir zira sonuçları düşünmeden konuşan bir insan kendisi, birşey diyor sonra başkası düzeltiyor falan.

said:
* No new PvE content planned

Bu olabilecek en iyi haber falan. hll team.

said:
* They have plans to do "something cool" with siege weapons.

Yapamazsınız zaten. Mühendisleriniz oyun motoru izin vermiyor / beceremiyoruz demişti.

said:
* When asked about new mounts, they said they liked mounts, multiple times.

________.________|_
|.The who gives a | ||___
| __ fuck TRUCK __ l ||__||)
(@)(@)****(@)*****(@)

Crest ile mount güzel fikirdi ama olabilecek en gay mount modeliyle geldiniz ve 3 aylık subs garantisi için herkese Griffon verdiniz...

edit:
Kaynağa tekrar bakarken şimdi farkettim, yukarıda yazdığım gibi olmuş ve Andy yorum eklemiş:
said:
We're not currently discussing offering armor sets on a cash store. That's not to say we're not discussing pay for service features such as server transfers and character renames, but the quote that everyone seems to be speculating on is not an indicator of Annihilator armor being sold for RMT.

Ahahaha. Ne spekülasyonu Andy videosu var git izle. Aptal bu kadın...
Mesaj tarihi:
Andy said:
"Skaven...OMG TELL ME ABOUT SKAVEN"

Ok...we're planning on doing something new and interesting with them. And it's not like that other game that begins with an A, ends with and N and has a moon of Jupiter sitting in the middle.

Dinime küfreden müslüman olsa derler adama :p
  • Yeni Oluştur...