ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 http://tv.esl.eu/de/ ya şu adres çok iyi 1mb ile rahat rahat izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ESL son durum bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet spidee öyle oldu Tarson 3-0 yapmış madfrogu . lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu quake de hızlı düşünme kabiliyeti gerektiren oyunlardan biri baksana şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mendoza said: İdra Dimaga final oynar. Go Zerg. Demişim başta. Ne de iyi oldu. Ama üzüldüm madfrog elenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şöle zerg oyunlarını gördükçe gaza geliyorum ya zerg oynayayım kendimi börtü böceğe veriyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hiç bulaşma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Dimaga Idra olursa final baya ilginç olcak ZvZ finalı ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 esl de bu sabahki enfes maç izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için TLO v MorroW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Skoko said: esl de bu sabahki enfes maç izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için TLO v MorroW Sağolasın.. Ama bana şöyle güzel protos oynayan bir rep lazım veya biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne yazıkki gruplardan hiç protoss cıkmadı LANET OLSUN BUFF TOSS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 BUFF TOSS GUSY WTF OMG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Skoko said: esl de bu sabahki enfes maç izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için TLO v MorroW Oha ne harikaymış bu maçlar, oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Cuce said: ne yazıkki gruplardan hiç protoss cıkmadı LANET OLSUN BUFF TOSS!!! Hayallerim yıkıldı.. Dimaga yı ezdi ya o alaman guy :) o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar