Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eagle talon ?

brillant

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-eagle-talon-surekli-4-ceker-evo-motorlu-turbo-talon/detay

arkadaşlar ilanda görüldüğü gibi şöyle bir araba
Yılı 1993
Km 28000
Renk Turuncu
Motor Hacmi (cc) 1801 - 2000 cm3
Motor Gücü (hp) 226 - 250 arası
Yakıt Benzin
Vites Manuel
Aktarma 4WD (Sürekli)

nasıl bişidir ocağa incir ağacı dikermi?
Sosyal ağlarda paylaş

4.9 u kim sıkmışsa tebrikler..

6.5tan aşağısı yalan, turboyla oynarsın belki biraz ama bu sefer eline alma ihtimali var eski motor sonuçta.

internettte eagle talon awd tsi diye aratınca tonla bilgi çıkıyor, aç oku işte. ama fiyatına göre çok artistik araba. yedek parçası dert olacaktır illa ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İnsanın aklına ister istemez böyle "canavar" bir aracın ne derece güvenli olduğu sorusu düşüyor. Malum elektronik yardımcılar var günümüzde. Tamam, birçoğu olmayabilir ama bir NCAP dengi bir değerini falan bilsek en azından.

Sonuçta eski kasa(80ler falan) bir Porsche alıp ona para harcamak istesen anlarım. En azından karizmatik, karakterli bir araç. Bu araçta ben karakter pek göremedim :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

İnsanın aklına ister istemez böyle "canavar" bir aracın ne derece güvenli olduğu sorusu düşüyor. Malum elektronik yardımcılar var günümüzde. Tamam, birçoğu olmayabilir ama bir NCAP dengi bir değerini falan bilsek en azından.

Sonuçta eski kasa(80ler falan) bir Porsche alıp ona para harcamak istesen anlarım. En azından karizmatik, karakterli bir araç. Bu araçta ben karakter pek göremedim :P

Saygılar.

İlanı gördüğümde aynı şeyi düşündüm ilk olarak. Bence araba alınırken ilk bakılması gereken şey güvenlik. Tabi kişisel bir tercihtir bu. Ama 20 milyara(ki daha bu arabanın masrafı vardır) çok daha güvenli ve donanımlı ikinci el bir araba alınabilir.

edit: tabi bu araba kadar havalı olmaz orası ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

İlanı gördüğümde aynı şeyi düşündüm ilk olarak. Bence araba alınırken ilk bakılması gereken şey güvenlik. Tabi kişisel bir tercihtir bu. Ama 20 milyara(ki daha bu arabanın masrafı vardır) çok daha güvenli ve donanımlı ikinci el bir araba alınabilir.

edit: tabi bu araba kadar havalı olmaz orası ayrı :)

şimdi şöyleki 20 milyara alıcaan başka bi araba tabiri caizse bu kadar başaklı olmuyor :D isim olarak sıfır belki araba ama ne bilm biraz masrafla bodykit twin turbo mat siyah boya fln gibi ne bilm çok hoş bişi olcak gibi :D gerçi kendi sürüş deneyimlerime bakarsam aldığım gün perte çıkarma ihtimalim var :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...