brillant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-eagle-talon-surekli-4-ceker-evo-motorlu-turbo-talon/detay arkadaşlar ilanda görüldüğü gibi şöyle bir araba Yılı 1993 Km 28000 Renk Turuncu Motor Hacmi (cc) 1801 - 2000 cm3 Motor Gücü (hp) 226 - 250 arası Yakıt Benzin Vites Manuel Aktarma 4WD (Sürekli) nasıl bişidir ocağa incir ağacı dikermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 eagle mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Chrysler Corporation ve Mitsubishi Motors un çok kısa bi süre ürettiği bi marka kimisi parçası çok japon parça gezio etrafta dio kimisi bulamazsın dio bende anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 4.9 u kim sıkmışsa tebrikler.. 6.5tan aşağısı yalan, turboyla oynarsın belki biraz ama bu sefer eline alma ihtimali var eski motor sonuçta. internettte eagle talon awd tsi diye aratınca tonla bilgi çıkıyor, aç oku işte. ama fiyatına göre çok artistik araba. yedek parçası dert olacaktır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Selam, Şu anons geliverdi aklıma: Maceraya hazır mıyız? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o paraya mis gibi 2000 model golf IV alırsın bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 93 model 28.000 km.. abi hani atmasın ilanın sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mitsubishi Eclipse ile aynı altyapı, uğraşılacaksa fena seçim değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 anlasilan motor baştan toplanmış yoksa arkadaşında dediği gibi 28000 imkansız zaten orjinal motoru 200Hp oluyor ve taibki böyle bi araba alırsan bi 10 bin tl daha masraf yapıp canavar yamak lazım ama değermi işte :S bu tarzda araç önerileriniz varsa aslında çok yardımı olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bi tane calibra bulup onla cebellesmek var aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Selam, İnsanın aklına ister istemez böyle "canavar" bir aracın ne derece güvenli olduğu sorusu düşüyor. Malum elektronik yardımcılar var günümüzde. Tamam, birçoğu olmayabilir ama bir NCAP dengi bir değerini falan bilsek en azından. Sonuçta eski kasa(80ler falan) bir Porsche alıp ona para harcamak istesen anlarım. En azından karizmatik, karakterli bir araç. Bu araçta ben karakter pek göremedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 otomatik olsaymis alma hayalleri kurardim birde siyah mat kaplattinmi arabayi tadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 paramecium said: Selam, İnsanın aklına ister istemez böyle "canavar" bir aracın ne derece güvenli olduğu sorusu düşüyor. Malum elektronik yardımcılar var günümüzde. Tamam, birçoğu olmayabilir ama bir NCAP dengi bir değerini falan bilsek en azından. Sonuçta eski kasa(80ler falan) bir Porsche alıp ona para harcamak istesen anlarım. En azından karizmatik, karakterli bir araç. Bu araçta ben karakter pek göremedim :P Saygılar. İlanı gördüğümde aynı şeyi düşündüm ilk olarak. Bence araba alınırken ilk bakılması gereken şey güvenlik. Tabi kişisel bir tercihtir bu. Ama 20 milyara(ki daha bu arabanın masrafı vardır) çok daha güvenli ve donanımlı ikinci el bir araba alınabilir. edit: tabi bu araba kadar havalı olmaz orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Eralp said: paramecium said: Selam, İnsanın aklına ister istemez böyle "canavar" bir aracın ne derece güvenli olduğu sorusu düşüyor. Malum elektronik yardımcılar var günümüzde. Tamam, birçoğu olmayabilir ama bir NCAP dengi bir değerini falan bilsek en azından. Sonuçta eski kasa(80ler falan) bir Porsche alıp ona para harcamak istesen anlarım. En azından karizmatik, karakterli bir araç. Bu araçta ben karakter pek göremedim :P Saygılar. İlanı gördüğümde aynı şeyi düşündüm ilk olarak. Bence araba alınırken ilk bakılması gereken şey güvenlik. Tabi kişisel bir tercihtir bu. Ama 20 milyara(ki daha bu arabanın masrafı vardır) çok daha güvenli ve donanımlı ikinci el bir araba alınabilir. edit: tabi bu araba kadar havalı olmaz orası ayrı :) şimdi şöyleki 20 milyara alıcaan başka bi araba tabiri caizse bu kadar başaklı olmuyor :D isim olarak sıfır belki araba ama ne bilm biraz masrafla bodykit twin turbo mat siyah boya fln gibi ne bilm çok hoş bişi olcak gibi :D gerçi kendi sürüş deneyimlerime bakarsam aldığım gün perte çıkarma ihtimalim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bence alırsan boyatma. Asıl dikkati bu rengi ile çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar