Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsaneler Üçlemesinden sonra ne okumalıyım?

Grom

Öne çıkan mesajlar

Ejderha mızrağı'nda en son efsaneler üçlemesini okudum ve sonra forgotten realms a geçtim ve 1 yıldan beri ejderha mızrağıokumuyorum. O arada bayaağı bir kitabı çıkmış yeni. Onun için hangi birsini alacağımı şaşırdım bu aralar(uzun zamandır forgotten realms çıkmadığı için).
Siz bu efsaneler üçlemesi serisinde sonra hangi seriyi okumam gerektiğini söylerseniz sevinirim(bir de ne zaman olursa okunabilecek varsa onu da yazın lütfen)[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci nesil oku ondan sonra yaz alevi ejderhalarını oku ondan sonra tekrar topic aç(ama arada raistlin tarihçelerini, huma efsanesini ve kara dalamarı mutlaka oku)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

dalamar the dark?
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu kitabı (blue dragona lightning bolt atarsan ejderha anca kahrından falan ölür heralde. ama dalamar baba yapıyo işte bişeyler :-p. ejderin gözüne light da apayrı bi hadisedir zaten )[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

Oha maviyi yıldırımla öldürmüyor herhalde? Kırmızı olsaydı bari (yok. Oda garip kaçardı. Beyaz beyaz) Bak sana bir öneri. Dragonlance havasından kopmak istemiyorsan Sonuncu Şef'i ve Yeni Bir Çağın Doğuşu ile başlayan seriyi okuma. Ben ilk defa üç kitap bir arada aldım (Dediğim seriyi) hayatımın enayiliğini yaptım.(Uyuyan köpek sürüsünü uyandırmak enayilik sayılmıyorsa tabi. Ona aptallık diyelim :D) Keşke Kara Elf serisini alsaymışım derim hala. (Ahhh bee. Göç'ün eski baskısını bulamıyorum. Yeni kapaklı çok sırıtacak öbür ikisinin yanında.)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

lol blue dragona lightining bolt ha oldu olacak kafasından aşağı bir kova kum dökseymiş bari[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Huma efsanesi güzeldir diyorlar. Eğer yazarı becerebildiyse al oku. Çünkü güzel bir efsanedir. Ama yazarından dolayı kötü olabilir. Ben hala bir kitap beklediğim için alamıyorum onu. (Players Handbook belimi büktü. Tatil yerinde parasız kaldım) Daamar ile ilgili tukarıda bayağı bir geyik geçti. Okursan. Diğerleri hakkında fikrim yok.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...