Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu senenin en iyi transferleri kimler?(sıralı olarak)Ve Galatasaraylı Song u nasıl buldunuz?

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

said:
_NoelBaba_, 13 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
b.bAnkaraspor mu LoL!!!!!
Ayrıca Alex Alex diosunuz ama ben ne yalan söliyim alexide tanımıyodum febeye gelmeden önce...

benim yaptigim yorumlara gore cevap versen
hic biryerde alex alex, yada x x die bisi solemedim
anlatmak istedigim del bosque de olmasa o 2 transfer olurdu
ve tekrar soluorum oyuncunun kosullarini yerine getirdiginde her klup istedigi futbolcuyu alabilir, istisnalar haric ve bu istisnalara ne carew ne juan ne de alex dahil degil.
Sosyal ağlarda paylaş

patos doğru sölüosun belki ama bişeyide unutuosun şimdi dielimki anakaraspor karşıladı zidane'ın isteklerini adam yinede gitmez oraya sonuçta kariyerinin zirvesinde olan hiçbi adam kendi kulubünden daha düşük bi kulube gitmez...

tabiiki alabilirdik carew'ide fran'ıda ama bu fiyata 5sene sora alırdık!fran'ı isteyen başka kuluplerde olurdu(ki vardır ztn) yine ve biz senelik bu ücrete anlaşamazdık!parası olan herkes her istediini istedii zaman alamaz!özellikle yabancı futbolcular gittii takımın bi garanti belgesinin olmasını ister eh bizimkide Del Bosque[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya da her x futbolcu herhangi bir y klübe transfer olduğunda,
İSTİSNASIZ

"Buraya başarılı olmak için geldim. tabiki gelmemde hocanın ismininde önemi büyük. Istanbul bir harika Türkler çok ateşli. Futbolu y klübünde bırakmak istiyorum."

Der.

Bu demeçten çıkarılacak anlamlar;

Aslında okadar iyi futbolcu değilim ama geldim işte iyi para verdiler. Belki şansa bala bir form yakalarımda tekrar avrupaya dönerim.
Hocaya da ufaktan bir yağ çekiyimde gözüne daha kolay gireyim. Şimdik hoca kötü ama geldim desem olmaz.
Menajerim, (şehiri ve taraftarları öv dedi. Bu millet trafik keşmekeşinin olduğu maganda dolu şehirlerinin övülmesinden çok hoşlanır. Ayrıca taraftara da yağ çekersen sana i love you x i love you x diye bağırır şak şak yapar. Yağla ki gözlerinden düşmen daha zor olsn) dedi. Futbolu bu klüpte bırakmak istiyorum demeyide ihmal etmememi ekledi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 13 Ağustos 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
dielimki anakaraspor karşıladı zidane'ın isteklerini adam yinede gitmez oraya sonuçta kariyerinin zirvesinde olan hiçbi adam kendi kulubünden daha düşük bi kulube gitmez...

istisnalardan bahsettim.
said:
Nukem_Verite, 13 Ağustos 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
Fener istese ne JuanFran'ı ne de Carew'i alamazdı dikkat ederseniz 2'side gelir gelmez hemen Del Bosque dediler.Del Bosque sayesinde aldık o adamları

konunun fenerin almasi ya da alamamasi felan oldugunu sanmiorum, yine de onlari o kadar elite goruosan guzel(izlemedim bilmilorum nasi olduklarini) eger dusundugunuz gibi elitelerse ve turk futboluna bjk sayesinde bisiler kazandiracaklarsa ne mutlu bana.
ayrica buranin bi yetkilisi olarak olaylara direk kavga cikartici,agresif ve alakasiz yazilarla girmeni anlamis degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

patos msj harbi çok güzel piyasayı hakikaten çok güzel açıklamışsın gerçekten hepsi mantıklı ve çürütelesi zor açıklamalar ama ben bi şansımı deniyeyim:) :

şimdi fran için konuşim onun transferiyle daha fazla ilgilendim açıkçası bu adam hep abarttı beşiktaş büyük taraftar süper fln ama gaste ne kdr doğru söler bilinmez ama 2cümle söledi dikkatini çektimi bilemem..
1.Beşiktaşın büyük takım olduunu "duydum" ama çokda tanımıodum.
2."Del Bosque" istedi geldim.Beşiktaş istedi deil yani!Sonuçta hocanın gözüne girersin ama takımın oyuncususundur.Yani bence bigün Bosque ayrılmaya karar verirse Fran'da gitmek için elinden gelen pislii yapacaktır gibi gelio!
Çünkü Celta Vigo ligden düşünce ağlayan adam,takımına o kadar bağlı adam tek bi telefona gelmek isterse tek bi telefonada gitmek ister..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bunları geçtik bakalım emre pro davranıp beşiktaşa mı gelecek yoksa gs yemi gidecek?(tabi inter'de kalırsa ayrı)
beşiktaş iddalı kadrosu, yenilenen stadı, yenilenen hocasıyla şu an tam oturmamış bi ekip olsa dahi çok büyük gelecek vaat edio bence..ayrıca emre'ye daha cazip bi teklif yapıo bence emre'nin beşiktaşa gelmesi gerekir!çünkü gs hem düşük hem düşük para verio hemde o gs'nin eskilerindendir die baskı yapıor.böle bi mantık olamaz madem senindi satmasaydın!
emre'yi profesyonelliğe davet ediyorum burdan!:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla alex i görmedik daha,bakalım ne olacak ,kalitesi tartışılmaz ama...(ortega ;-) sonra song gelir,carew i neye dayanarak sıralamaya aldınız anlamadım ayrıca emreyi SATMADIK biz o bizi SATTI.bizi satanı istemeyiz,alın hayrını görün(hakan şükürün yerini doldurmaz ama bi şeyler yapar;-)[signature][hline]...ultrAslan...
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun herşeye rağmen Emre klas ve teknik bi oyuncu..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...