poster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hepsi 90 x 120 boyutlarında Futbol Francesco Totti x 3 Kenny Dalglish George Best Alan Shearer x 3 Maradona x 3 Gabriel Omar Batistuta x 2 Lionel Messi x 4 Ryan Gigs Del Piero Roberto Baggio Zidane Figo Ronaldo Mourinho Peter Schmeichel Brian Clough David Villa Xavi Milito Cambiasso De Rossi Buffon Casillas Sergio Ramos Garay Zanetti Aguero Basketbol Kevin Garnett x 3 Gilbert Arenas x2 Tim Duncan Lebron Howard Kobe Tracy Mcgrady Jordan x5 Bird Film Lord of The Rings (hepsi) Saving Private Ryan Gladiator Man on Fire Black Hawk Down Forest Gump Godfather (hepsi) Wall-E Beautiul Mind Saw (hepsi) Rocky Reservoir Dogs Scarface Heat Die Hard 4 Apocalypse 28 Gün Sonra Formalar 2006 Arjantin Dünya kupasında giydiği koyu renkli forma 2007 Sezonu beşiktaş İç saha forması (1 kere giyildi) 2006 Inter forması 1998 Dünya Kupası İtalya Milli mavi renk forması 2004 Milan Forması 2010 İngiltere Forması formalar beşiktaş forması hariç diğerleri hiç giyilmedi Large beden hepsi. 1996 Avrupa Kupası Dev Fikstür 1998 Dünya Kupası Dev Fikstür 2000 Avrupa Kupası Dev Fikstür 2002 Dünya Kupası Dev Fikstür 2004 Avrupa Kupası Dev Fikstür 2006 Dünya Kupası Dev Fikstür 2008 Avrupa Kupası Dev Fikstür 2010 Avrupa Kupası Dev Fikstür fikstürden kastım gruplar çeyrek final yarı final final eşleşmeleri vs. Aklıma gelmeyen bi sürü var. şu anda evde olmadığım için aklımdakiler bunlar en az 20 tane daha var. hepsini bi anda satmak istiyorum tek tek uğraşamıycam. en az 5 yada 10 adet satarım hepsini istemem diyen olursada. elimde eski gruplara ait kasetlerde mevcut bu aralar çoğu şeyi elimden çıkartıyorum. onlarıda yazabilirim. trollemezseniz sevinirim. çok uzun yıllar emek verdim diyemem pek ama yıllar sürdü bunları biriktirmem. çocuklarım gibi diyebilirim her ay 1 kere açıp açıp bakardım öyle söyleyeyim =) iletişim için ise özel mesaj kullanırsanız sevinirim. fiyatlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kalitesi falan nasıldır hiçbir şey yazmamışsın ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kalitesi posterlerin Totti 1 adet maradona 1 adet Messi 1 adet ve garnett dışında hiç kullanılmadı bu yazdıklarım duvara asıldılar 1 kaç yıl görüntü kalitesi diyorsanda gayet iyiler. pc çıktısı gibi değil anlıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 aklıma gelen şeyleride ekledim son olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 resimleri atabilirsen güzel olur.boşa uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 resim atamıyorum 50 tane poster var nerdeyse hepsinin resmini çekmekle uğraşamıycam kusura bakmayın ve resim çekme imkanım yok. hepsi tertemiz üzerlerinde 1 tane bile çizik yok. görüntü kalitesi olarakta iyi. kağıt kaliteside bu normal sinemalarda asılan posterlerle aynı. formalarda alındığı gün gibi. beşiktaş forması hariç 1 kere bile yıkanmadı hiçbiri. şehir antalya. eğer düzgün bi teklif gelmezse hepsini toptan alacak birisini buldum ama fiyatta biraz çingenelik yapıyo kendisi =) ucuza gitmesini pek istemedim. aldığınızda hiç bi sıkıntı olmayacağınada garanti veririm. içiniz rahat olsun. referans olarak sağlamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 50sini çek denmio ki 1 tane 2- tane numuneleri zoom lu , full görüntü vs olmak üzere hem pixel kalitesini görme açısından hemde tiplerini görme açısından koy diye söylemişlerdir, boyle resimsiz gitti gidiyordan bile satış yapamazsın bence ;p müşteri psikolojisi , malı elleyecen, malı görecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 scorch said: malı elleyecen, malı görecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 satılmış hepsi. sıkıntı olursa geri iade garantisi bile verebilirdi ama satıldı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 batigol posterine talibim, tek satacaksan görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar