LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sanırım boş olan getir/götür/restopla herosunu seçip tıklamış deadly yazınca korkmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ilk kez elimize mouse almıyoruz, olanı yazdık. neyi eşeliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Darklight1903 said: abi o map, easy'deki en kolay map. yesene o ortadakileri sen? 3 tane falan var onlardan, takir tukur indirmen lazim. ilk haftada falan bitirebiliyosun easy'de o map'i. İyide 2 tane 9-10 luk stack la championları nasıl temizliyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 easy actigin icin bir suru resource oldugunu varsayiyorum. yani her gun 1 creature dwelling kurabiliyorsun. karakterinde learning dynasty buff(veya learning skill'i) olup olmamasina bagli olarak su ilk champion'i yenmeden once level 4 veya 5 olabiliyorsun. champion'a 2. hafta gitsen, 3 core, 3 elite dwelling'i coktan yapmis olman lazim. hatta belki 1 tanesini upg'lersin. bu durumda 2 tane 9-10'luk stack olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Ya iyice alçalıyorum ama bina yapmada sıralaman ne senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 easy icin once core unit'lerden ranged olanlari yapabilirsin. sonraki zorluklarda town hall ile baslamani tavsiye ederim. ranged olanlar bittikten sonra heal eden core unit'i yap. en son melee olani yaparsin. elite'lere gectiginde(gecmek icin sehri upg etmen lazim town hall vs ile), biraz daha kompleks oluyor durum. sectigin kaleye gore, savasta senin taktigine en uyacak yaratigi yapman mantikli. mesela ben haven oynarsam radiant glory aliyorum, cunku retaliation yok kendisine. stronghold oynarsam centaur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Hmm, ilk haftayı nasıl geçiriyorsun aşağı yukarı.. Mesela fortification a maden harcıyormusun? Neticede growth u arttırıyor, gerçi HOMM3 kadar etki etmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 haftanin son gunu yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Valla, eliteleri bu kadar erken yapabildiğimin bile farkında değildi, sağolun, şu an daha iyi gidiyorum, bakalım ortadaki dwellingde neler olacak.. AI daha temkinli gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Yok yine olmuyor ya, adam yine iki katı yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 hacı en temizi aç bi oyun anlata anlata oyna, youtube fln atarsın büyük pati hizmeti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 upload etmem 1 yil surer onu da, stream falan yapabilir miyim acaba? 2mbit benim internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 loop hangi haritayı hangi zorlukda karşına ve kendine kimi alarak oynuyorsun bi yaz ben de denicem seni bu durumdam kurtarmak için. haven alıp karşıya inferno mu harita bridge too far mı zorluk easy mi? başka ülkedeyiz taksime de gidemiyoruz bari yurttaşıma yardımım dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 lol custom map te A bridge too far isimli harita difficulty yi easy yapıyorum, AI random oluyor ama stronghold veya inferno yu al.. Özellikle inferno bayağı ezici.. Bir dene bakalım, ben her şekilde dayak yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Sonunda kazandım ilk haritayı.. Şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 tebrik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Abiiiiii easy dedi sddsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Hocam sen bişeyleri yanlış yapıyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Abi easyde oyun kaybediyorsan bişeyleri gerçekten çoooooook yanlış yapıyo olmalısın:) Sen bi video upload yap yapabiliyorsanda bakalım söyleyelim nerde o büyük hata diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bence bu kadar laftan sonra loopla bi 1v1 atmanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ya rts ler hariç çok iyi değilimdir zaten oyunlarda. Ama çokta kötü değilimdir. Ama boşuna isyan etmiyordum, iki gündür easy yi harbiden kolay geçiyorum, ama öncesinde inanın bir şeyler vardı.. Neyse, oyunları isim vererek save edemiyormuyuz ? Saveli oyunumu bulmak 10 dakikamı alıyor !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 save in yanında tarih, saat yazıyor.Ordan bakabiliyorsun. Save in ismini de değiştirebiliyorsun diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 slota iki tikladiktan sonra aciliyor isim yazma yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Basit bir iki tıkla denemeyip sorduğum için pardon o zaman :) Bu campaignler çok mu uzun ? Tez yazıcam diye wow, eve oynamıyorum HOMM oynuyorum... İyice batırdım işleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bayagi uzun. benim hard'da bi' map'i bitirmem 4 saatimi falan aliyor en az. campaign basina 4 map var. tutorial ve final act 2'ser map. 2 dlc'nin map'leri var yine o kadar. expansion'da muhtemelen yine 4'er map var. 30'a yakin map var yani. yalniz kesinlikle 120 saatte bitmiyor. benim 300 saate yakin gameplay var su an, campaign henuz bitmis degil nasil oluyor ben de anlamadim fsdjlkafjs. arada birkac skirmish ve multi attim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar