Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mantıken düşünsene, bu sistemin mantıklı olma, vatandaşın ihmalini koruma gereği veya ihtiyacı var mı? (: Beni de endişelendiren durum bu. Ama yine de sorun çıkmayacağını zannediyorum/umuyorum/hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sana güvenerer alıyorum o zaman. Bişey olursa senden alırım artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Kapatilan telefon tekrar actirilabiliyor ben her sene geldigimde kapanana kadar kullaniyorum telefonu genelde:) yalniz bu süre 1 ay degil belki degismistir ama 1 ay degildi yaklasik 1 veya 2 hafta icinde telefon kapatiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 15 günde trink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vay çok iyi bu ya. rahatladım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tam olarak anlamadım ben bu işi.telefonu getirecek arkadaşımın daha önceden üstüne kayıtlı bir telefonu var. dolayısıyla getiricegi telefonu ona kaydettiremicez. türkiyeye girdikten sonra bir ayı geçince sadece getiren arkadaşım mı üstüne kaydettiremiyo yoksa direk telefonu kaydettirme şansımız mı kalmıyo? yoksa bu bir aylık süre telefona türk simi taktıktan sonra mı işlemeye başlıyo? telefon kapalı kalsa daha sonra giriş yapmış birini bulsak hallolur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 telefon gelmeden kaydettirmeyi denicez bakalım :d yoksa pasaport yurtdışına gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 mesaj silinmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 telefoncular kendileri kaydediyorlar mı ücret karşılıgında.bende pasaport falan yok.yakında yurtdışına cıkmıs biride yok suan telefonda dün geldi daha kart mart takmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bence takma sağdan soldan soruştur pasaport için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 donanım habere falan bakın.. çıkar birileri. olmadı şimdi ramazan diye millet hacdadır. bekleyin 20gün kadar.. bi dolu adam gelecek işte. birisini kafalarsanız halledersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dasaaa dini kullanıyor, ban him. dini pati yönetimine alet etti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ccc dh forum ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinemgms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 arkdşlar bende telefonumu kayıt ettrmedim henüz.dha doğrusu pasaport bulamıyorm 1ay önce kullanılmş olması gerekiomş..ama benm yasal uyarı geleli bayaa oldu kapandı telefonum..onu pasaportsz açtıramzmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 patiler bana ankarada bir adet 2 sene icerisinde uzerine tlf kaydedilmemis pasaport lazim varsa yardimci olcak öm atarsa sevinirim yoksa bg ye gitmem gerekecek bu karda kısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Öyle rastgele pasaport olmuyo. Yurtdışından 1 ay içinde dönüş yapmış olmanız gerekiyo. En azından Atatürk havalimanında öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 tabi canım 30 gun icerisinde giris yapmis olmasi lazim yazmayi unutmusum biliniyordur deyu yoksa benim de cikisim var ama agustos tarihli olmeyor mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gidin işte yunan adalarına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 pedere yolladim tlf o kaydettiricek artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ücreti verilmek kaydı ile pasaport unu verebilecek varmı cok acil kayıt için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar